fbpx

KONYHA ÉS KERT

Mindannyian megérdemeljük, hogy az asztalunkra került étel egészséges, vegyszermentes és klímabarát legyen. Azok, aki az ételünket megtermelik ugyanígy megérdemlik, hogy munkájuk biztonságos, környezetileg és gazdaságilag fenntartható legyen.

FOGYASZTÓ, KONYHA ÉS KERT

Ismerd meg a jövő élelmiszereit, az ősgabonákat! Webinár

Fogyasztásukat javasolják különféle allergiákban, vastagbélgyulladásban, magas vérnyomásban, cukorbetegségben szenvedőknek.

Kamra Ökokör, KONYHA ÉS KERT

Ez selymes és könnyű, vagy fűrészporos. Ősgabona tésztákat teszteltünk

Legyünk őszinték, hiába bírják a szélsőséges időjárást, hiába a nagy környezettudatosság, ha a „szuper klímatudatos étel” végül nem jön be.

KONYHA ÉS KERT

Mi fán terem? Paradicsom

Az igazi, napérlelte paradicsom hazánkban június közepétől szeptember közepéig terem szabadföldön. Miért együk, milyen vitaminokat tartalmaz?

KONYHA ÉS KERT, SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG

A legdrágább a lista végén. Forrólevegős sütők tesztösszefoglaló

A legdrágább forrólevegős sütő a lassúsága miatt került a lista végére, a legolcsóbb 61%-os eredményt ért el.

ETIKUS KERESKEDELEM, FOGYASZTÓ, KONYHA ÉS KERT

Készíts növényi tejet otthon Vászonzsákoslánnyal! Webinár

Hogyan készíts otthon szójatejet, mandulatejet? Ebben a webinárban minden segítséget megkapsz Vászonzsákoslánytól.

KONYHA ÉS KERT

    Iratkozz fel híreinkre!

    Tippek, tesztek, programok

    Megszakítás