Találat a #ősgabona címkére
Cikkek rendezése
KONYHA ÉS KERT
Miből süssünk kenyeret? Ősgabonák egy molnár-pék szemével
Tóth István, a Molnárlegény oldal szerzője arról, mit tudnak az ősgabonák, miért jobb, ha többféle lisztből készül a kenyér, mi az ő kedvence e téren.
KONYHA ÉS KERT
Nézd meg térképen, hol lehet ősgabonából készült lisztet, kenyeret, tésztát kapni!
Ha tönköly, alakor vagy tönke búzából készült kenyeret, lisztet vagy akár tésztát akarsz kóstolni, ez a te térképed!
KONYHA ÉS KERT
Zab, durum, tönköly és társaik. Felismered a kalászokat? Nagy gabonakvíz
Talán eszel durum- vagy tönköly lisztből sült kenyeret, de felismered a növényt, ami a lisztet adja? Próbáld ki és okosodj!
KONYHA ÉS KERT
Egyre több pékségben kapható ősbúzából sült kenyér
Egyre több kézműves pékségben juthatunk hozzá ősgabonákból (tönköly, alakor és tönke) készült, különleges beltartalmi értékű pékárukhoz.
FOGYASZTÓ, KONYHA ÉS KERT
Ismerd meg a jövő élelmiszereit, az ősgabonákat! Webinár
Fogyasztásukat javasolják különféle allergiákban, vastagbélgyulladásban, magas vérnyomásban, cukorbetegségben szenvedőknek.
Kamra Ökokör, KONYHA ÉS KERT
Ez selymes és könnyű, vagy fűrészporos. Ősgabona tésztákat teszteltünk
Legyünk őszinték, hiába bírják a szélsőséges időjárást, hiába a nagy környezettudatosság, ha a „szuper klímatudatos étel” végül nem jön be.
KONYHA ÉS KERT
Tesztelj velünk ősgabona tésztát!
Tudj meg mindent az ősgabonákról a webinárunkon, és tesztelj velünk otthon alakor, tönke vagy tönköly tésztát!