KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Homoki bab
Pár éven belül hatalmas népszerűségre tehet szert az elfeledett hüvelyesnek is nevezett homoki bab, ami jól bírja a klímaváltozással járó időt, és a konyhában is egy szuper jolly joker lehet, ha tudod, hogyan használd.
KONYHA ÉS KERT
Infravörös hullámokkal a jobb minőségű élelmiszerekért!
Dr. Salgó András, a BME kutatója mesélt nekünk a közeli infravörös spektroszkópiáról, amivel az új, fenntartható és biztonságos élelmiszer- és egészségmegőrzési modellt kutatják.
FOGYASZTÓ, KONYHA ÉS KERT
Mekkora területtel bírnak el az akkumulátoros fűnyírók? Tesztösszefoglaló
17 márka 58 akkumulátoros fűnyíróját teszteltük. Az is kiderült, melyik tud megküzdeni a magas pázsittal vagy akár a gondozatlan fűvel.
KONYHA ÉS KERT
Idén is kijött, mely zöldségben, gyümölcsben van a legtöbb növényvédőszer
Kiderült, mennyire szennyezett a liszt, az eper, az alma, a citrom vagy a bor, és van egy rendkívül aggasztó tendencia.
KONYHA ÉS KERT
Így készíts otthon kovászmagot és ősgabonából kenyeret!
Két receptet is hoztunk neked Cseperkáló „Panelpék” Józseftől, aki ipari pékből lett ősbúzával dolgozó kézműves pékmester.
KONYHA ÉS KERT
Talaj nélkül nincs íz? Kérdések és válaszok a hidropóniáról
Nagy kérdés, hogyan fogunk növényeket termeszteni néhány évtized múlva. Megoldást hoznak-e a talaj nélküli, hidropónikus rendszerek?