fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Átalakul a TudatosVásárló.hu

| Tudatos Vásárló

Ne ijedj meg, ha furcsának tűnik az oldal, nem a te készülékedben van a hiba. Megkezdtük a TudatosVásárló.hu átalakítását. A Te segítségedre is számítunk!

Kedves Olvasóink!

A TudatosVásárló.hu 2010.06. 29 –én új tartalomkezelő rendszerre állt át. Ez sokkal több mozgásteret és gyorsabb fejlesztési lehetőséget jelent számunkra, amelyek látványosabb eredményeit, reméljük, Ti is hamarosan értékelni fogjátok.

Az átállás miatt viszont előfordulhat, hogy a következő napokban, hetekben bizonyos, eddig megszokott funkciók hibásan vagy egyáltalán nem működnek. Igyekszünk a hibákat minél hamarabb kijavítani. Az esetleges kellemetlenségért elnézést kérünk.

Segítsetek észrevenni a hibákat! Az ezzel kapcsolatos leveleket, illetve fejlesztési javaslatokat a szerk[kukac]tudatosvasarlo.hu e-mail címre várjuk.

 

Üdvözlettel:

a TudatosVásárló.hu szerkesztősége

Tudatos Vásárlók Egyesülete

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok