fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Öt magyar cég részvételével elindult az Európai Energiabajnokság

| Tudatos Vásárló

A résztvevő vállalatok az energiafogyasztás csökkentésében mérik össze tudásukat…

Az Európai Unió SAVE II programjának keretében október 1-jén elindította az Európai Energiabajnokságot, amelyben 6 európai ország 41 vállalata vesz részt. Magyarországról 5 cég: az Alcoa-Köfém Kft., a Biopetrol Kft., a British American Tobacco Hungary, a Budapest Főpolgármesteri Hivatal EU-integrációs Irodája és a Maszer Rt. versenyez az európai és nemzeti szinten kiosztandó díjakért, amelyeket a legjobban teljesítő cégek a brüsszeli díjkiosztó gálán vehetnek át.
A résztvevő vállalatok az energiafogyasztás csökkentésében mérik össze tudásukat: az a cél, hogy egy éven át minél több megtakarítást érjenek el kizárólag az ott dolgozók hozzáállásának megváltoztatásával, új eljárások és szokások bevezetésével. „Így nem csak a bajnokságon helyezést elérő szervezetek lesznek győztesek: minden résztvevő nyer az alacsonyabb energiaszámláknak köszönhetően, és a környezet is hasznát látja a vetélkedésnek.” – mondta Juranics Judit, a program vezetője. A projekt magyarországi koordinációját a Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület látja el.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az izgalmas előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok