fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

A mi utcánk – tedd szebbé és készíts videót!

| Tudatos Vásárló

Mindenkit zavar, ha szemetes az utca, ha benövi a sövény a bicikliutat, ha szétrohad a pad. Ezek olyan problémák, amelyek megoldásához nem kell másra várni, tüntetni, petíciókat írni. Mi is összeszedhetjük a szemetet, megnyeshetjük a sövényt, lefesthetjük a padot. Szervezzetek ti is akciót, ami szebbé teszi a környéketeket, hajtsátok végre és készítsetek videót róla!
 

Az akciókról készített videót, a Mi utcánkban blogra kell feltölteni. A feltöltött videók részt vesznek a versenyben, és a legjobbak HD videokamerát nyerhetnek. A szervezők nem csúcsminőségű filmet várnak, tehát telefonnal és kis fényképezőgéppel is felvehetitek. Lényeg az ötletesség és az összhatás.

 

Valószínűleg ti se győztök minden problémát megoldani. Ha van olyan dolog, ami még zavar, fotózzátok le, és töltsétek fel a fényképet a térképre itt. (pl. szemét, veszélyes úthibák a bringaúton, csúnya grafiti, rossz állapotú padok, stb.).

 

További információ a programról a Mi utcánkban honlapon. 

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok