fbpx

| Tudatos Vásárló

A mi utcánk – tedd szebbé és készíts videót!

Mindenkit zavar, ha szemetes az utca, ha benövi a sövény a bicikliutat, ha szétrohad a pad. Ezek olyan problémák, amelyek megoldásához nem kell másra várni, tüntetni, petíciókat írni. Mi is összeszedhetjük a szemetet, megnyeshetjük a sövényt, lefesthetjük a padot. Szervezzetek ti is akciót, ami szebbé teszi a környéketeket, hajtsátok végre és készítsetek videót róla!
 

Az akciókról készített videót, a Mi utcánkban blogra kell feltölteni. A feltöltött videók részt vesznek a versenyben, és a legjobbak HD videokamerát nyerhetnek. A szervezők nem csúcsminőségű filmet várnak, tehát telefonnal és kis fényképezőgéppel is felvehetitek. Lényeg az ötletesség és az összhatás.

 

Valószínűleg ti se győztök minden problémát megoldani. Ha van olyan dolog, ami még zavar, fotózzátok le, és töltsétek fel a fényképet a térképre itt. (pl. szemét, veszélyes úthibák a bringaúton, csúnya grafiti, rossz állapotú padok, stb.).

 

További információ a programról a Mi utcánkban honlapon. 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás