fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Lecserélnéd a hűtődet? A TVE tesztjei segítenek!

| Tudatos Vásárló

2017. augusztus 7-től lehet vissza nem térítendő támogatást igényelni hűtők, fagyasztók és mosógépek cseréjéhez az Otthon Melege Program keretében. A TVE hűtőgép tesztje segít kiválasztani, hogy melyik a pénztárcádhoz és igényeidhez legjobban illő készülék. 

Az Otthon Melege Program keretében meghirdetett pályázati konstrukciók célja, hogy javuljon a lakossági energiafelhasználás hatékonysága, és csökkenjen a hazai szén-dioxid-kibocsátás.

A pályázatok benyújtása régiónként eltérő időpontoktól lehetséges. A pályázatokkal kapcsolatban a pályázati portálon lehet tájékozódni.

A Tudatos Vásárló Tesztek segítenek, hogy gyorsabban, ésszerűbben dönthess!

 

Hogyan?

  • A Tudatos Vásárló tesztek oldalon 103 hűtőszekrény, fagyasztó és fagyasztóláda laboratóriumi tesztjei közül választhatsz.

  • A tesztben energiatakarékosságra jó pontot kapott kombinált hűtőszekrények ára kb. 150.000 forinttól akár 800.000 forintig is terjed. Nem mindegy, hogy melyiket veszed meg! További szűréssel kiválaszthatod, hogy a te pénztárcádhoz és igényeidhez melyik illik jobban.

  • A saját szempontjaid szerint szűrhetsz. Többek között azt is megtudhatod, hogy melyik energiatakarékosabb, melyik hűt/fagyaszt jobban, melyiknek jobb a szigetelése és melyik csendesebb.

  • Mosógép tesztünkben 30 mosógép összehasonlító adatai között böngészhetsz.

 

Amit a Tudatos Vásárló Tesztekről tudni kell

  • A tesztek egységesen kidolgozott módszertan és szempontrendszer alapján készülnek nemzetközi akkreditált laboratóriumban, így a termékek könnyen összehasonlíthatók.

  • A tesztek a nemzetközi ICRT (International Consumer Research & Testing ) hálózat keretében készülnek, amelynek a TVE is tagja. A szervezet gyártóktól független, kiváló minőségű információval segíti a fogyasztókat szerte a világban.

 

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára