fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Kérdezz a virágárustól!

| Tudatos Vásárló

Kíváncsi vagy arra, milyen titkokat rejt egy virágüzlet? Miért lógatja le a fejét a tulipán milyest hazaviszed, és mit tehetsz, hogy olyan szép legyen mint a virágboltban? Tedd fel kérdéseidet Bereczki Mónikának, a bicskei virágbolt munkatársának.

Tavaly indult sorozatunkban mesterembereket faggathattatok. A kiválasztott, kitűnő szakemberek készek arra, hogy őszintén válaszoljanak a szakmai trükköket, netán szemfényvesztést firtató olvasói kérdésekre is.

Most Bereczki Mónikától, egy bicskei virágbolt szakemberétől kérdezhetsz.

Izgalmas, eredeti és provokatív kérdéseidet a cikk alján, hozzászólásként írhatod meg! A július 18-ig beérkezett kérdésekre pár héten belül adunk választ.

Kép [cc] lumiago

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok