fbpx

| Tudatos Vásárló

Kánikula: Frissítő víz a Zöld térképen

Segítünk, hol juthatsz friss ivóvízhez, ha az utcán ér a rekkenő hőség. Kattints a TVE Zöldtérképén az Ivókút ikonra!

A Tudatos Vásárlók Egyesülete, a Zöldtérkép lelkes önkéntesei és felhasználói már több mint 280 nyilvános ivókút pontos helyét tették fel a zoldterkep.hu online felületre, ebből 105 Budapesten található. Ezúton is köszönjük önkéntes feltöltőink segítségét!

 

Kattints a képre, és keresd fel a hozzád legközelebb lévő helyet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha ismersz olyan kutat, amely nincs fenn a térképen, kérünk, tedd fel, vagy írd meg nekünk a szerk[kukac]tudatosvasarlo.hu címre!

 

***

Tetszik a TudatosVásárló.hu és szívesen olvasod cikkeinket? Ez egy nonprofit oldal, a Tudatos Vásárlók Egyesülete tartja fenn. Minimális forrásaink vannak a működtetésre. Kérjük, hogy te is támogass bennünket, hogy több hasznos cikket publikálhassunk!

Oszd meg a cikket a facebookon! Klikkelj a cikk címe mellett!

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás