fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Az Európai Parlament előtt a REACH szabályozás

| Tudatos Vásárló

Cselekedj! Töltsd fel fényképed a képtárba vagy küldj emailt Európa parlamenti képviselőidnek a 2005. november 16-án esedékes szavazás előtt!

Az Európai Parlament az új vegyianyag-szabályozásról (REACH) 2005. november 16-án fog szavazást tartani. Ez a szavazás igen fontos a jogszabály későbbi hatékonyságának szempontjából. Vegyél részt Te is a szabályozás megszületését sürgető kampányban!

Az Európai Parlament (EP) képviselőinek egyharmada megígérte, hogy a biztonságosabb vegyianyag-használat megvalósítására fog voksolni, a többi képviselő azonban még nem döntötte el, mire szavaz. Európai szervezetek kampányt indítottak a szavazás előtt és a lakosság támogatásával készülnek nyomást gyakorolni a törvényhozásra, hogy a az új vegyianyag-szabályozás érvénybe léphessen. A Te véleményed is számít – csatlakozz Te is a kampányhoz!

Szükségünk van a segítségedre, hogy megmutathassuk, a lakosságnak fontos, hogy olyan szabályozás legyen, amely óvja egészségünket és a környezetet. Az EP képviselőket emlékeztetni kell ígéreteikre és meg kell kérni őket, hogy a mindannyiunkat hatékonyan védő szabályozásra szavazzanak.

a) Ha van digitális fényképed önmagadról vagy családodról, látogass el a Chemical Reaction kampány weboldalra és töltsd fel arcképed a galériába, megmutatva ezzel az EU parlamenti képviselőknek, hogy valós emberek szeretnék elérni a vegyi anyagok okozta szennyezések megszüntetését.

b) Ha nem rendelkezel digitális fényképpel, nézd meg a Chemical Reaction kampány honlapját: http://www.chemicalreaction.org és küldj emailt az Európai Parlament magyar képviselőinek!

A REACH-ről bővebben olvashatsz korábbi cikkeinkben, illetve az alábbi linkeken.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok