Találat a #GoEAThical, #gomba, #ofof, #webinár címkére
Cikkek rendezése
BOLYGÓ, KONYHA ÉS KERT
Végre betiltották Európa egyik legmérgezőbb növényvédőszerét
Itthon az Agrárgazdasági Kamara még a napokban is a használatát javasolta az esős időjárás miatt.
FOGYASZTÓ, Zöld Otthon mindenkinek
Zöldebb, mint a valóság? Útmutató a greenwashing felismeréséhez webinár
Válj te is fekete övessé a greenwashing lefülelésében szakértőink segítségével!
KONYHA ÉS KERT
Egyél Te is fenntarthatóan, egészségesen! Szabó Adrienn dietetikussal a szezonális táplálkozás előnyeiről
Miért jó, ha minél több szezonális és helyi élelmiszert építesz be a táplálkozásodba? Nézd meg webinárunkat!
BOLYGÓ, KONYHA ÉS KERT
“Nem csak a klíma miatt nem növekszik itthon a rizstermesztés”
A rizsben lévő szennyeződésekről, a magyar rizs minőségéről és fenntarthatóbbá tételéről beszéltünk Valentinyi Fruzsinával, a Valoryz vezetőjével.
KONYHA ÉS KERT
Próbáld ki a növényi tej készítést a Tudatos Vásárlókkal és Vászonzsákoslánnyal!
Gyere el következő ingyenes élő online workshopunkra, ahol minden trükköt elleshetsz az otthoni növényi tej készítésről!
KONYHA ÉS KERT
Ismét kaphatók a tájfajta paradicsom palánták a Lidlben
A bio körülmények között nevelt Cegléd, Fadd, Máriapócs és Tolna tájfajták kiváló minőségűek és kitűnő alkalmazkodóképességűek.
BOLYGÓ, FOGYASZTÓ
Az Aldi, Tesco és mások lebomló zacskóit komposztálják, hogy kiderüljön az igazság
Izgalmas kísérletbe kezdett a Greenpeace Magyarország és a Humusz Szövetség a lebomlóként kínált műanyag zacskókkal.
BOLYGÓ, FOGYASZTÓ, KONYHA ÉS KERT
Újabb bűvszó az élelmiszeriparban, amit a Nestlé, a PepsiCo és a Danone is használ
Egyre több élelmiszergyártó használja kommunikációjában a regeneratív mezőgazdaság kifejezést. De mi ezzel a baj?
Zöld Otthon mindenkinek
Online workshop a greenwashingról
Ha szeretnél fekete öves lenni a greenwashing lefülelésében, ott a helyed online workshopunkon!
ETIKUS KERESKEDELEM, FOGYASZTÓ, KONYHA ÉS KERT
Fenntartható és egészséges húsvéti menü. Tippek, receptek
Mi kerüljön a húsvéti asztalra? Mi tudja ellensúlyozni a nehéz ételek hatását?