Találat a #divinfood címkére
Cikkek rendezése
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Lencse
Miért egészséges? Hogyan használjuk fel? Hogyan csíráztassuk? Mit főzzünk belőle? Receptek a lencsefőzeléken túl.
KONYHA ÉS KERT
Egyre több pékségben kapható ősbúzából sült kenyér
Egyre több kézműves pékségben juthatunk hozzá ősgabonákból (tönköly, alakor és tönke) készült, különleges beltartalmi értékű pékárukhoz.
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
Újra képzéssorozat indul a közösségi mezőgazdálkodásról
Gazdálkodsz és szívesen értékesítenél közösségnek? Fogyasztóként fontos számodra, hogy mit eszel és szívesen szerveznél közösségeket? Akkor épp Neked szól hamarosan induló képzésünk.
FOGYASZTÓ, KONYHA ÉS KERT
Ismerd meg a jövő élelmiszereit, az ősgabonákat! Webinár
Fogyasztásukat javasolják különféle allergiákban, vastagbélgyulladásban, magas vérnyomásban, cukorbetegségben szenvedőknek.
Kamra Ökokör, KONYHA ÉS KERT
Ez selymes és könnyű, vagy fűrészporos. Ősgabona tésztákat teszteltünk
Legyünk őszinték, hiába bírják a szélsőséges időjárást, hiába a nagy környezettudatosság, ha a „szuper klímatudatos étel” végül nem jön be.
KONYHA ÉS KERT
Tesztelj velünk ősgabona tésztát!
Tudj meg mindent az ősgabonákról a webinárunkon, és tesztelj velünk otthon alakor, tönke vagy tönköly tésztát!
BOLYGÓ, KONYHA ÉS KERT
Tölts ki kérdőívünket, mondd el, milyen jövőt szeretnél: mi kerüljön a tányérunkra!
A következő évkben sokat foglalkozunk majd az elfeledett, kevéssé termesztett gabonákkal és hüvelyesekkel. A Te véleményedre is számítunk!