fbpx

Miért támogatnád?

Szerinted is fontos a fenntartható és tudatos életmód? A TVE-nek is fontos, immár 15 éve. Támogatnád? A Tudatos Vásárlók Egyesülete adószáma: 18245770-1-43.

Idén 15 éves a Tudatos Vásárlók Egyesülete, egy kis TVE történelem…

 

 A Tudatos Vásárlók Egyesülete adószáma: 18245770-1-43.


Miért támogatnád?

* Mert 15 éve azon dolgozunk, hogy mindenki felismerje, hogy az etikus és fenntartható életmód lehetséges 🙂

* Mert folyamatosan termékteszteket készítünk és cikkeket írunk a www.tudatosvasarlo.hu-n. Olvasad már a legújabb mosógép tesztünket?

* Mert olyan programokat indítunk, mint az Ökokör Kamra. Nemrég csoportvezető képzést is tartottunk, hamarosan indulnak a legújabb csoportok is, ahol téged is szívesen látunk.

* Mert azt szeretnénk, hogy az itthoni szupermarketekben is elérhetők legyenek a méltányos kereskedelemből származó termékek és ne csak a nyugat-európai fogyasztók kiváltsága legyen.

Ha ezek szerinted is jó dolgok és szívesen támogatnád, akkor támogasd a TVE-t adód 1%-val.A Tudatos Vásárlók Egyesülete adószáma: 18245770-1-43.

 

 

Nyomd meg a lenti gombot és támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!

 

   

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 3000 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

 

 

 

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás