Találat a #kenyér címkére
Cikkek rendezése
KONYHA ÉS KERT
Miből süssünk kenyeret? Ősgabonák egy molnár-pék szemével
Tóth István, a Molnárlegény oldal szerzője arról, mit tudnak az ősgabonák, miért jobb, ha többféle lisztből készül a kenyér, mi az ő kedvence e téren.
KONYHA ÉS KERT
Nézd meg térképen, hol lehet ősgabonából készült lisztet, kenyeret, tésztát kapni!
Ha tönköly, alakor vagy tönke búzából készült kenyeret, lisztet vagy akár tésztát akarsz kóstolni, ez a te térképed!
KONYHA ÉS KERT
Liszt kisokos – melyiket válasszam?
Ember legyen a talpán, aki kiigazodik a számtalan lisztféle között. Ebben próbálunk segítséget nyújtani: rétes, fogós, Graham, durum – melyik liszt mire jó? Melyiket miért és mihez használjunk?
KONYHA ÉS KERT
Teszt: Pékségek
A Tudatos Vásárlók Egyesülete 13 budapesti pékséget tesztelt próbavásárlással. Kérdeztünk, vásároltunk, és értékeltük, hogy milyen tájékoztatást kapunk hétköznapi vásárlóként vagy ételallergiásként.