Találat a #Étel-ital, #tartósítás, #Zöldség-gyümölcs címkére
Cikkek rendezése
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Cukkini
A tökfélék családjába tartozó cukkini idénye június végétől szeptember elejéig tart. Miért egészséges? Hogyan vásároljunk, tároljuk? Könnyű nyári cukkini receptek.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Görögdinnye
Bár tömegének 92%-a szöveti víz, a fennmaradó 8% összetétele az egyik legegészségesebb gyümölccsé teszi a görögdinnyét. Miért együk?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Ribizli
A ribizli szezonja június végétől augusztusig tart. Milyen élettani hatásai vannak? Hogy vásároljuk? Hogyan termesszük? Mit főzzünk belőle? Új 5 elemes recepttel!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Karalábé
A karalábé ásványi anyagban meglepően gazdag. Tavasszal különösen zsenge és roppanós. Hogyan vásároljuk? Mit főzzünk belőle?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Cseresznye és meggy
A cseresznyét és a meggyet érdemes még frissen ennünk. Hogyan vásároljuk? Miért egészséges, miért együk? Új recept!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Zöldborsó
A frissen szedett zöldborsó élménye május-júniusban, majd szeptember közepén várható. Miért együk? Új, 5 elemes recept!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Rukkola
A friss illatú rukkola sötétzöld leveleinek magas a vitamin- és ásványianyag tartalma. Miért együk? Új 5 elemes recept!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Saláta
Milyen élettani hatásai vannak? Hogy vásároljunk? Mikor ültessük, milyen szomszédokat kedvel, mire jó a saláta?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Medvehagyma
Erősíti az immunrendszert és méregtelenít. De mitől egészséges még a medvehagyma? Hogyan vásároljuk? Mit főzzünk belőle? Új 5 elemes recept!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Retek
Tavasz idénynövényünk gumója elsősorban B1- és C-vitamin forrás. Mitől egészséges? Hogyan vásároljuk? Mit főzzünk belőle? Új 5 elemes recepttel!