Találat a #Étel-ital, #tartósítás, #Zöldség-gyümölcs címkére
Tesztek
FOGYASZTÓ, KONYHA ÉS KERT
FOGYASZTÓ, KONYHA ÉS KERT
Cikkek rendezése
FOGYASZTÓ
Hormonkárosító anyagot találtak konzerv ételekben. Hogyan kerüljük el?
Számos konzerv ételben találtak BPA-t Németországban. A tesztelt termékek több mint harmada itthon is kapható.
Szépség-egészség
Sok a méreg sok méregtelenítésre használt tavaszi zöldségben, gyümölcsben
Milyen zöldségben, gyümölcsben fordulnak elő veszélyesebb vegyszer típusok a friss kutatások szerint?
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
Óriásit robbant 2024-ben a közösségi gazdaságok listája. Mutatjuk, kikhez tudsz csatlakozni
Ha friss, helyi, bio minőségű élelmiszet akarsz enni, csatlakozz, ez a legjobb, amit tehetsz. Ne maradj ki a jóból!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Sárgaborsó
Mire jó a sárga és mire a zöld feles borsó? Áztassuk, ne áztassuk? Miért egészséges? Mit készítsünk belőle, ha unjuk a főzeléket?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Csicseriborsó
Miért egészséges? Hogyan használjuk fel? Hogyan csíráztassuk? Mit főzzünk belőle? 5 elemes recept!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Lencse
Miért egészséges? Hogyan használjuk fel? Hogyan csíráztassuk? Mit főzzünk belőle? Receptek a lencsefőzeléken túl.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Patisszon
A patisszon igen sokoldalú növény, ragunak, de fermentáláshoz is remek. Miért együk, milyen vitaminokat tartalmaz?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Paradicsom
Az igazi, napérlelte paradicsom hazánkban június közepétől szeptember közepéig terem szabadföldön. Miért együk, milyen vitaminokat tartalmaz?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Spárga
A spárga igen gazdag ásványi anyagokban. Hogyan vásároljunk és tároljuk? Mit főzzünk belőle? 5 elemes receptek!
KONYHA ÉS KERT, Szépség-egészség, Zöld Otthon mindenkinek
Csíra kisokos – melyiket milyen betegség ellen együk?
Amikor kevés a friss zöldség és gyümölcs, fogyasszunk vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag csírát.