fbpx

Tudatos Vásárló Adatbázisok

Gyógynövények

E-számok

Az élelmiszeradalékok funkciójával, előállításával, használatával és biztonságosságával kapcsolatos részletes információk hiteles, magyar és nemzetközi kutatások alapján.

Idénynövények

Minden évszakban részesítsd előnyben az aktuális idénynövényeket! Ezzel több szempontból is jót teszel a környezettel és egészségeddel.

Termékcímkék

Magyarországon már több mint 200 féle emblémával találkozhatunk, amely termékek vagy szolgáltatások valamilyen környezeti, társadalmi jellemzőjére utalnak. Az adatbázis segít eligazodn ezek között. 

Állatokon kísérletező vállalatok
Kerüld te is a kozmetikai célú állatkísérleteket végző vállalatok termékeit!

Békéltető testületek címei
Fogyasztói jogvita esetén bírósági eljárás helyett vagy mellett a lakóhelyünk szerinti békéltető testülethez is fordulhatunk. Békéltető testület minden megyében, illetve a fővárosban működik a kereskedelmi és iparkamara mellett.

Génbankok, tájfajta-gyűjtemények
Ültess a kertedbe, gyümölcsösödbe vagy akár sorfának az adott területre jellemző tájjellegű gyümölcsfát! Ezzel kapcsolatos tanácsadás és szaporítóanyag számos „génbankban” kapható. Megmutatjuk, hol.

Szakvéleményt kibocsátó szervezetek 
Jótállási, szavatossági probléma esetén érdemes tudni, hogy mely szervezetekhez fordulhatunk szakvéleményért. Ez segíthet a vita gyors rendezésében.

    Iratkozz fel híreinkre!

    Tippek, tesztek, programok

    Megszakítás