fbpx

Olvasd el a címkét! – október 14.: EcoLabel Day 

Olvasd el a címkét! – október 14.: EcoLabel Day 

Egyre többen keresik azokat a termékeket, amelyek nem károsítják a környezetet, vagy éppen a saját szervezetüket. Sokszor még tudatos vásárlóként is nehéz eldönteni, hogy egy termék valóban fenntartható, vagy csak annak mondja magát. Ebben segítenek nekünk az ökocímkék.

A Klub Rádióban a minősítő rendszeren túl arról beszélgettünk, hogy sokak félelme ellenére az ökocímkés takarítószerek ugyanolyan hatékonyak, vagy meg jobbak is kommersz társaiknál. Szó volt a legfrissebb tesztjeinkről is WC-tisztítók és mosogatógép tabletták és mosogatógélek termékkategóriákban.

tudatos vásárlók egyesülete Dénes Júlia

Vendég: Dénes Júlia – Tudatos Vásárlók Egyesülete tesztek

Műsorvezető: Lay Viktória

Írj listát, mondj nemet a csomagolásra, egyél klímabarát módon, olvasd el a címkét és a többi – a tudatos vásárlás összefoglalva 12 egyszerűen követhető pontban, ez a Tudatos Vásárlók 12 pontja. Egyéni, hogy kinek melyik mennyire megy könnyen és melyikkel gyűlik meg a baja. Mi a magunk részéről minden lehetséges módon igyekszünk segíteni, hogy Magyarországon minél többen éljünk, vásároljunk, fogyasszunk úgy, hogy közben ne tegyük tönkre a Földet.

A Klub Rádió Szelektíven című adásában Lay Viktória beszélget velünk egy-egy ponthoz kapcsolódóan tippekről, ötletekről, a felmerülő nehézségek leküzdéséről minden csütörtökön 14 órakor.

Ajánlom másnak

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

    Iratkozz fel híreinkre!

    Tippek, tesztek, programok

    Megszakítás