fbpx

Tarts velünk, legyél tagjaa Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Minden jót!

| Tudatos Vásárló

Megjelent a Tudatos Vásárló Magazin utolsó száma. A magazin szerkesztősége huszonöt szám után elköszön.

Kedves Olvasóink!

A Tudatos Vásárló nyomtatott magazin szerkesztősége huszonöt szám után elköszön. A döntést nem volt könnyű meghozni, hiszen az elmúlt nyolc év során a szívünkhöz nőtt a magazin, ám idén sok-sok érv sorakozott fel amellett, hogy ezentúl csak a TudatosVásárló.hu oldalon éljük ki közlési vágyunkat.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete mostantól még inkább együtt menetel olvasóival, tagjaival a tudatos vásárlás útján, vagyis energiáink döntő részét eztán a közösségi programok, gyakorlati képzések megvalósítására szánjuk. Mindemellett sajnos a Tudatos Vásárló kiadását biztosító forrásaink is elapadtak. Alapos mérlegelés után döntöttünk úgy, hogy a jövőben kizárólag a www.tudatosvasarlo.hu oldalon teszünk közzé cikkeket, teszteket.

Az előre nem tervezett megszűnés miatt 2012. január 31-ig várjuk a tve@tve.hu e-mail címen azoknak a jelentkezését, akiknek a 25. számnak a postázásával még nem járt le az előfizetésük. A fennmaradó lapszámok előfizetési díját visszatérítjük. Kérjük, hogy az e-mailben jelezd, hogy a visszafizetésről kérsz-e közületi (áfás) számlát, és a biztonság kedvéért azt is, hogy hány szám volt még hátra az előfizetésből.

Köszönjük, hogy olvastad a Tudatos Vásárló magazint, és reméljük, találkozunk majd a www.tudatosvasarlo.hu-n, vagy hamarosan a TVE támogató tagjaként üdvözölhetünk!

Öröm és megtiszteltetés volt számunkra, hogy írhattunk nektek!

 

A Tudatos Vásárló magazin szerkesztősége

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek