fbpx

| Tudatos Vásárló

Minden jót!

Megjelent a Tudatos Vásárló Magazin utolsó száma. A magazin szerkesztősége huszonöt szám után elköszön.

Kedves Olvasóink!

A Tudatos Vásárló nyomtatott magazin szerkesztősége huszonöt szám után elköszön. A döntést nem volt könnyű meghozni, hiszen az elmúlt nyolc év során a szívünkhöz nőtt a magazin, ám idén sok-sok érv sorakozott fel amellett, hogy ezentúl csak a TudatosVásárló.hu oldalon éljük ki közlési vágyunkat.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete mostantól még inkább együtt menetel olvasóival, tagjaival a tudatos vásárlás útján, vagyis energiáink döntő részét eztán a közösségi programok, gyakorlati képzések megvalósítására szánjuk. Mindemellett sajnos a Tudatos Vásárló kiadását biztosító forrásaink is elapadtak. Alapos mérlegelés után döntöttünk úgy, hogy a jövőben kizárólag a www.tudatosvasarlo.hu oldalon teszünk közzé cikkeket, teszteket.

Az előre nem tervezett megszűnés miatt 2012. január 31-ig várjuk a tve@tve.hu e-mail címen azoknak a jelentkezését, akiknek a 25. számnak a postázásával még nem járt le az előfizetésük. A fennmaradó lapszámok előfizetési díját visszatérítjük. Kérjük, hogy az e-mailben jelezd, hogy a visszafizetésről kérsz-e közületi (áfás) számlát, és a biztonság kedvéért azt is, hogy hány szám volt még hátra az előfizetésből.

Köszönjük, hogy olvastad a Tudatos Vásárló magazint, és reméljük, találkozunk majd a www.tudatosvasarlo.hu-n, vagy hamarosan a TVE támogató tagjaként üdvözölhetünk!

Öröm és megtiszteltetés volt számunkra, hogy írhattunk nektek!

 

A Tudatos Vásárló magazin szerkesztősége

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás