fbpx

Így működünk

Hiteles forrásokból dolgozunk
Állításainkat, üzeneteinket tudományos források, tények, hiteles, ellenőrizhető információforrások alapján tesszük.

 

Pénzügyileg függetlenek vagyunk
Fennállásunk óta semmilyen formában nem fogadunk el cégektől támogatást. Támogatóink függetlenek bármilyen üzleti vállalkozástól, bevételeink pályázati forrásokból, a tagság befizetéseiből, kiadványaink értékesítéséből, előadások, foglalkozások tartásából tevődnek össze.

 

Gyakoroljuk, amit hirdetünk
Szervezetünkben és tevékenységeink során érvényesítjük a fenntarthatóság és a fenntartható fogyasztás alapelveit.

 

Szívügyünk a munkánk
Nekünk, a szervezetben résztvevőknek személyesen is fontos a fenntartható fogyasztás ügye, ezért nem csak az “ellenszolgáltatások”, hanem az ügy iránti elkötelezettség és motiváció is fontos tényező a szervezethez és a munkánkhoz való viszonyunkban.

 

Partnereinkben az embert látjuk
Munkánk során figyelünk arra, hogy mindenféle korú, társadalmi-gazdasági helyzetben élő férfiak és nők hasznosítani tudják eredményeinket, szolgáltatásainkat. Munkaadóként előszeretettel alkalmazzuk a családbarát rugalmas foglalkoztatási formákat.

 

Kreatívan fejlődünk
Új dolgok kitalálására és megvalósítására, folyamatos megújulásra törekszünk. Az egyesületi munka fontos része a folyamatos és inspiratív együttgondolkodás, szem előtt tartjuk a szellemi fejlődést és fenntartjuk megújuló képességüket.

 

Figyelünk a külvilágra
Képesek vagyunk alkalmazkodni a folyamatosan változó belső és külső körülményekhez, új adaptív formákat kitalálni, és alkalmazni.

 

Kritikusak vagyunk
Nyitottak vagyunk minden vélemény meghallgatására. Sem szemellenzősök, sem utópisták, sem pedig valóságtagadók nem vagyunk. Nem gondoljuk, hogy létezik egyetlen végső jó megoldás, ehelyett a jobb megoldásokat keressük és propagáljuk. Fontos és folyamatos az önkritika mind szervezeti, mind személyes szinten.

 

Vitázunk és közösen döntünk
Döntéseink részvételi és konszenzusos módon születnek. Tagokként és munkatársakként is nyitottak vagyunk a vitára és megvitatásra, tiszteletben tartjuk mások véleményét. Nincs közöttünk véleményhierarchia, a döntéshozatal átláthatóságát minden körülmény között biztosítjuk.

 

Mindent beleadunk
Mindent legjobb képességeink szerint, lehetőség szerint az adott terület szakértőinek bevonásával, magas minőségben csinálunk. Tevékenységeinket, teljesítményünket rendszeresen értékeljük, fejlesztjük.

 

Együttműködés
Együttműködésre törekszünk az érintett magánszemélyekkel és szervezetekkel, mert együtt többre vagyunk képesek. Munkatársaink, önkénteseink, szimpatizánsaink tudásukkal és tapasztalataikkal segítik egymás munkáját.

 

Fotó [cc] Mitter Balázs luminoso.hu

    Iratkozz fel híreinkre!

    Tippek, tesztek, programok

    Megszakítás