fbpx

Goals for Good – Támogassa a fiatalok céljait!

Cége részt venne egy az Y generáció (millennials) jólétét, értékeit és célkitűzéseit vizsgáló nemzetközi kutatási programban? Csatlakozzon a Goals 4 Good programhoz!

A program egyszerre zajlik az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Magyarországon, itthon a Tudatos Vásárlók Egyesülete vezetésével. A célok kitűzésében, a jólét és fenntarthatóság, valamint kutatás terén tapasztalttal rendelkező nemzetközi tudományos szakértői gárda irányításával fejlesztettünk ki az új Goals 4 Good oktatási programot.

A kurzus ingyenes 18-30 éves alkalmazottak számára, akik hajlandóak részt venni ebben az úttörő kutatásban. A program segíti a résztvevőket személyes és szakmai célok meghatározásában, ambíciók megfogalmazásában. A Goals 4 Good programmal vonzó képzési csomagot nyújthat a fiatal pályakezdőknek.

A közelmúltban végzett PWC-felmérés szerint az Y generáció legelőnyösebb tulajdonsága, hogy folyamatosan tanulni és fejlődni akarnak. Olyan innovatív munkáltatók számára akarnak dolgozni, akik izgalmas lehetőségeket kínálnak készségeik és tudásuk fejlesztésére. A Goals 4 Good a legújabb kutatás alapján, több száz fiatalnak munkavállalónak segít meghatározni, mit jelent számukra a siker, hogyan kell jó célokat kitűzni és ezek eléréséhez tervet készíteni.

A mentális egészség még fontosabb ennél a generációnál, mint a fizikai egészség, és jó okból. Az utóbbi 30 évben 70% -kal emelkedett fiatalok között a depresszió és a szorongás aránya. A lelki egészségének javulásával nőhet cége hatékonysága, a boldogabb munkavállalók 10-12% -kal produktívabbnak bizonyulnak. A Goals 4 Good program egyesíti a motivációval, célok kitűzésével, boldogsággal és jóléttel kapcsolatos kutatások eredményeit.

A „millennial” generáció olyan munkáltatókkal akarnak dolgozni, akik pozitív hatással vannak világra, és saját maguk is pozitív hatást akarnak gyakorolni a körülöttük élőkre. A Goals 4 Good támogatja a résztvevők hosszú távú törekvéseit, az olyan célokkal kapcsolatban, amelyek valóban számítanak.

Csatlakozás

A következőket kérjük az Ön cégétől, hogy munkavállalóik számára ingyenesen kínálhassák ezt a programot:

  • kapcsolattartó akár a HR/fejlesztési csapatból

  • a workshopok számára helyiség biztosítása a munkahelyen vagy máshol, ha lehetséges

  • 15-30 fő, 30 év alatti gyakornok, munkavállaló jelentkezésének ösztönzése.

Más értelmű kérés, megállapodás hiányában a résztvevő munkavállalók és cégek anonimitását megőrizzük. A kutatást a brit University of Surrey-vel partnerségben végezzük és az egyetem etikai kódexével összhangban.

Amennyiben az Ön cége szeretné felkínálni ezt a programot fiatal alkalmazottainak az alábbi címen vegye fel a kapcsolatot velünk:

                                                 

    Iratkozz fel híreinkre!

    Tippek, tesztek, programok

    Megszakítás