fbpx

CSAct! – képzés a közösségi mezőgazdálkodásról

A CSAct! projekt egy új képzési program közösségi mezőgazdálkodásról, amely az első európai képzés, a „Légy a részese” képzéssorozatra épül, annak  folytatása és továbbfejlesztett verziója. Ebben az új projektben a Tudatos Vásárlók Egyesülete és a Közösségi mezőgazdálkodás nemzetközi szervezete, az URGENCI négy új országban (Lengyelország, Spanyolország, Görögország és Olaszország) segíti a „Légy a részese” képzéssorozat adaptációját és továbbfejlesztését.

1. Képzési anyagok 2019 május 24-ről

A CSAct! képzés keretében a Tudatos Vásárlók Egyesülete 2019 májusában tartott egy képzést azoknak, akik szerették volna megismerni a közösségi mezőgazdálkodás alapjait és pénzügyi sajátosságait. Ez a CSAct! képzéssorozat 5. modulja. A képzésen bemutatták a közösségi mezőgazdálkodás elméleti hátterét, gyakorlati példáit Európából és Magyarországról egyaránt, valamint a közösségek működésének legfontosabb gyakorlati tudnivalóit és pénzügyi sajátosságait.

A képzésen az alábbi előadások hangzottak el:

Közösségi mezőgazdálkodás  – alapok

Közösségi mezőgazdákodás – pénzügyek

Közösségi mezőgazdáskodás – költségvetés minta
A költségvetés nyomtatható verziója letölthető az oldal alján található linkről. A táblázatban szereplő számok nem valódik költségeket mutatnak, és egyes költségelemek is eltérhetnek gazdaságonként.
A projekt nemzetközi vonatkozású híreiről és eredményeiről további információ az URGENCI honlapján érhető el.

 A projektet az Európai Bizottság támogatta.

    Iratkozz fel híreinkre!

    Tippek, tesztek, programok

    Megszakítás