Találat a #, #CSA, #GoEAThical, #Helyi élelmiszer, #közösségi gazdaság, #OurFoodOurFuture címkére
Cikkek rendezése
BOLYGÓ, FOGYASZTÓ, KONYHA ÉS KERT
Újabb bűvszó az élelmiszeriparban, amit a Nestlé, a PepsiCo és a Danone is használ
Egyre több élelmiszergyártó használja kommunikációjában a regeneratív mezőgazdaság kifejezést. De mi ezzel a baj?
ETIKUS KERESKEDELEM, FOGYASZTÓ, KONYHA ÉS KERT
Fenntartható és egészséges húsvéti menü. Tippek, receptek
Mi kerüljön a húsvéti asztalra? Mi tudja ellensúlyozni a nehéz ételek hatását?
BOLYGÓ, KONYHA ÉS KERT
Tarts velünk szezonális kihívásunkban!
Megérkezett a tavasz, csapjunk bele a helyi, szezonális tavaszi zöldségek habzsolásába! Csatlakozz kihívásunkhoz és nyerj!
BOLYGÓ, KONYHA ÉS KERT
A fenntartható és egészséges ételeket kell elérhetővé tenni a klíma érdekében
Kőbe van vésve, hogy a káros termékek legyenek a legjobban reklámozott, elérhető és legolcsóbb élelmiszerek?
FOGYASZTÓ, KONYHA ÉS KERT
Életbe lépett a rendelet, ezt kell látnunk a rovarfehérjét tartalmazó élelmiszeren
Itt a felirat a rovarfehérjét tartalmazó élelmiszerekre.
BOLYGÓ, KONYHA ÉS KERT
Keto, paleo, vegán. Melyik népszerű diéta mennyire terheli a bolygót?
Először hasonlították össze a 6 legnépszerűbb étrend szénlábnyomát.
BOLYGÓ, KONYHA ÉS KERT
Egyre több élelmiszeren látjuk ezeket a megtévesztő állításokat
Drasztikus változást javasolnak az európai fogyasztóvédők.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Madársaláta
A galambbegy saláta, másnéven madársaláta a késő téli, kora tavaszi időszak zöldsége. Miért együk, milyen vitaminokat tartalmaz?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Kínai kel, napa-káposzta, pak choi
A késő téli, kora tavaszi időszakban zöldségigényünket kielégítő kínai kel, napa-káposzta és pak choi számos ásványi anyagot, vitamint tartalmaz.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Fejes káposzta, vörös káposzta, kelkáposzta
A fejes vörös és kelkáposzta téli idénynövényünk. Miért egészséges? Hogyan vásároljunk és tároljuk? Mit főzzünk belőle?