fbpx

| Tudatos Vásárló

Így komposztálj!

Családi házban laksz, és szeretnéd megoldani a szerves hulladék hasznosítását? Társasházi lakosként nem tudod, hogy szervezd meg a komposztálást a szomszédokkal? Ezen a workshopon ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz. 

Május 24-én a TVE komposztáló workshopot szervez érdeklődőknek, ahol gyakorlati és elméleti ismereteket lehet szerezni a komposztálás rejtelmeiről. A workshopon a részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött. Jelentekzési határidő: 2012.05.18. 

 

Előadó: Gellért Miklós (SZIKE Egyesület) http://szike.zpok.hu/

Időpont: 2012.05.24. (csütörtök) 17:00h -19:30h

 

Létszám: 20 fő (regisztráció jelentkezési sorrendben)

Jelentkezni lehet: noemi@tve.hu címen

 

Helyszín: Humusz Ház 1111 Budapest Saru u. 11. Térkép itt: http://www.humusz.hu/humuszhaz

 

A program a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld forrás PTKF/2101_3/2011 jelű pályázatából valósul meg. 

 

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás