Találat a #Hulladék, #hulladékcsökkentés, #Zöldség-gyümölcs címkére
Cikkek rendezése
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Padlizsán
A húskedvelők és vegetáriánusok asztalán egyaránt kedvelt csemege. Jellegzetes, sütés után kialakuló kesernyés ízét nyáron élvezzük, ám az eltett padlizsánkrém egész évben rendelkezésünkre áll.
BABA-MAMA, FOGYASZTÓ, Zöld Otthon mindenkinek
Nagyon drága lesz idén az iskolakezdés, de azért sokféleképpen spórolhatunk
Elszálltak a papírárak, egy kis kreativitással azonban nagyon sokat spórolhatunk, mutatjuk is a legjobb tippeket!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Cukkini
A tökfélék családjába tartozó cukkini idénye június végétől szeptember elejéig tart. Miért egészséges? Hogyan vásároljunk, tároljuk? Könnyű nyári cukkini receptek.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Görögdinnye
Bár tömegének 92%-a szöveti víz, a fennmaradó 8% összetétele az egyik legegészségesebb gyümölccsé teszi a görögdinnyét. Miért együk?
FOGYASZTÓ, KONYHA ÉS KERT
55 ezer aláírással követelik a visszaváltható palackokat
A műanyagmentes július első napján a Greenpeace átadta azt az 55 ezer aláírást, amellyel az italcsomagolások kötelező visszaváltását követeli a kormánytól és azt, tartsa magát a határidőhöz.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Ribizli
A ribizli szezonja június végétől augusztusig tart. Milyen élettani hatásai vannak? Hogy vásároljuk? Hogyan termesszük? Mit főzzünk belőle? Új 5 elemes recepttel!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Karalábé
A karalábé ásványi anyagban meglepően gazdag. Tavasszal különösen zsenge és roppanós. Hogyan vásároljuk? Mit főzzünk belőle?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Cseresznye és meggy
A cseresznyét és a meggyet érdemes még frissen ennünk. Hogyan vásároljuk? Miért egészséges, miért együk? Új recept!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Zöldborsó
A frissen szedett zöldborsó élménye május-júniusban, majd szeptember közepén várható. Miért együk? Új, 5 elemes recept!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Rukkola
A friss illatú rukkola sötétzöld leveleinek magas a vitamin- és ásványianyag tartalma. Miért együk? Új 5 elemes recept!