fbpx

Hogyan találjuk meg az igazán környezetbarát tisztítószereket?

Hogyan találjuk meg az igazán környezetbarát tisztítószereket?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a fenntarthatóságról.
Gulyás Emese, a Tudatos Vásárlók Egyesületének társalapítója beszélt arról, hogyan találjuk meg az igazán környezetbarát tisztítószereket.
Az emberek egyre inkább foglalkoztatja, hogy a környezetet minél kevésbé terhelő és a saját egészségükre sem káros termékeket vásároljanak, és különösen igaz ez a tisztítószerekre. A gyártók is tudják ezt, ezért egyre többször lehet találkozni a zöldre festés jelenségével, amikor a márkák a vásárlók zöld törekvéseire játszanak rá a marketingen keresztül. De sajnos nem minden környezetkímélő, ami zöld címkés és a natúr, öko vagy bio feliratok szerepelnek rajta. A Tudatos Vásárlók Egyesületénél célunk, hogy segítsünk megtalálni a valóban környezetkímélő termékeket. Ez az előadás is ehhez nyújt fogódzkodókat.
Ha nem voltál ott a Családi Napon, esetleg újra meghallgatnád az inspiráló gondolatokat, nézd meg a videót!

    Iratkozz fel híreinkre!

    Tippek, tesztek, programok

    Megszakítás