fbpx

Tiszta otthon ökokör

Tiszta otthon ÖkoKörbe jársz, és szeretnéd kipróbálni az alternatív tisztítószereket? Kíváncsi vagy másoknak milyen recept vált be? Inkább a laboratóriumi teszteknek hiszel? Szeretnél eligazodni a sok öko vagy ökonak vélt termékcímke között? Akkor ezt az oldalt neked ajánljuk. Jó ÖkoKörözést!

Támogass minket, hogy több hasznos tartalmat tudjunk mutatni neked a jövőben is!
A Tudatos Vásárló app segít megtalálni a fenntartható termékeket

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

  Keress a termékcímke adatbázisunkban!

  Nem tudsz eligazodni a termékeken lévő sok plecsni, öko, bio hívószó között? Segít a Termékcímke adatbázisunk.

  Termékcímkék
  Facebook

  Instagram

  💚Nagyon köszönjük mindnekinek, aki eljött az idei Családi nap eseményünkre, reméljük ti is olyan jól éreztétek magatokat, mint mi! Köszönjük a gazdáknak, hogy ilyen szép számban képviseltették magukat. Köszönjük a @uni.corvinus-nak a helyszínt, és az egyetem vezetőségének a segítséget a szervezésben! 
#nka #tudatosvasarlo #kozossegimezogazdasag #kozossegigazdasag #hazaialapanyag #hazaielelmiszer
  A mai nap 2024 ajándéka, a miénk pedig ennek apropóján 2️⃣9️⃣% kedvezmény minden Tudatos Vásárló Terméktesztre csak ma, csak itt, csak most neked. Találd meg a számodra legmegfelelőbb és legmegbízhatóbb mosógépet, beépíthető sütőt, porszívót vagy hűtőt terméktesztjeink segítségével. Oldalunkon jelenleg több mint két tucat termékkategória tesztjei közül válogathatsz. Ne hagyd, hogy elszökjön a kedvezmény, február 29. éjfélig tudod beváltani a kupont.
👉 https://tesztek.tudatosvasarlo.hu 🔗LINK A BIÓBAN!
💰Kuponkód: Szökőnap29💰
  Te már megtaláltad a tökéletest?👩‍🌾🧑‍🌾 Ha még keresgélsz, cikkünkből közelebbről is megismerkedhetsz a hazai közösségi gazdaságokkal! A cikket és a térképet a gazdaságokkal megtalálod a tudatosvasarlo.hu oldalon: 🔗LINK A BIÓBAN!
#tudatosvásárló #családinap #közösségigazdálkodás #helyi #termelői #termelőipiac #gazda #szezonális #klímabarátkonyha #klímabaráttányér #foodie #táplálkozás #tudatoséletmód #veggies #gasztro #zöldség #mutimiteszel_mentes #hulladekmentes #fenntartható #környezetvédelem #fenntarthatósàg
  👩‍🌾🧑‍🌾Szombaton tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás Családi napot, ahol több előadás és kerekasztal-beszélgetés meghallgatása mellett a résztvevők közel 20 gazdasággal is találkozhattak személyesen. Ez egy fontos esemény, hiszen a fenntartható táplálkozás elméleti kérdései mellett lehetőséget biztosít az embereknek, hogy megismerjék a gazdákat, akik a friss, biztonságos ételekkel látják el a családjukat egész éven át. Egy ilyen esemény renget időt, pénzt és energiaforrást kíván az Egyesületünktől, amit te is könnyen és gyorsan tudsz most támogatni: ajánld fel adód 1%-át a Tudatos Vásárlók Egyesületének, hogy tovább dolgozhassunk a fenntartható jelenért! 💚
#tudatosvásárló #fenntarthatóság #környezetvédelem #környezetbarát #ökocímke #fenntartható #környezettudatos #közösségigazdaság #közösségimezőgazdaság #civilszervezet

  12 pont

  Legfrissebb videók

  A tudatos vásárló 12 pontja

  Környezettudatosságra fel! – Videón a Tudatos Vásárló 12 pontja

  A vásárlás a Te döntésed, a pénzed szavazat: Te döntöd el, mit és kit támogatsz. És mit nem. Lista, szatyor, mennyiség, javíttatás, újrahasznosítás és társai – 12 szempont, amit érdemes észben tartani vásárláskor. Tudatos vásárlás 12 lépésben.

  Még több videó

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok