🌏✈️A világjárványt követően a turizmus ott folytatja, ahol abbahagyta: az iparág ökológiai lábnyoma drasztikusan növekszik, sok város történelmi központja ismét a túlturizmustól szenved és a turistahadak komoly konfliktusokat generálnak helyben. Egyesek szerint a fenntartható turizmus, ún. látogatógazdaság, avagy újturizmus jelenthet megoldást, mert az egyaránt törekszik a látogatók és a helyiek jóllétére. Ennek jártunk utána: a teljes cikket a tudatosvasarlo.hu oldalon olvashatod el. 🔗LINK A BIÓBAN!
❗️Biszfenol 101: miért problémásak és miben találod meg őket? Lapozd végig a posztot, mentsd le későbbre vagy küldd el ismerősödnek, akinek hasznos lehet!
🌱Bár már véget ért hüvelyes kihívásunk, ez nem jelenti, hogy megfeledkeztünk volna ezekről az apró fehérjebombákról! Ebben a hónapban a csicseriborsó kerül fókuszba: készítsd el Molnár Klára (@5_elemes) csicseriburger receptjét a hétvégén!
💚Nemcsak beszélünk róla, de csináljuk is! Egyesületünk munkatársainak a magánéletükben is fontos, hogy csökkentsék a vegyi anyagoknak való kitettségüket. Például úgy, hogy nem használnak mesterséges légfrissítőket. Ne felejtsd el felajánlani adó 1%-od május 20-ig egy jó ügy érdekében: támogasd Egyesületünket, és mi tovább dolgozunk a vegyszermentes jövőért! 🧮Adószámunk: 18245770-1-43
Miért fontos a te 1%-od is? Szakmai függetlenségünket csak úgy tudjuk megőrizni, hogy ❌nem publikálunk szponzorált tartalmakat ❌nem fogadunk el vállalati adományokat, ajándékokat ❌nem kérünk az általuk kínált reklámbevételekből.