Találat a #Bútor, dizájn, dekor, #CSR, #Hulladék címkére
Cikkek rendezése
KONYHA ÉS KERT, Zöld Otthon mindenkinek
Maradékmentes karácsony: mi legyen a töltöttkáposztából?
A minap meghívást kaptunk a Makifood Főzőiskola által szervezett Húsmentes Hétfő Vacsoraklubba, ahol a finom vega fogások mellett a tudatos bevásárlásról, a maradékok felhasználásáról és az ésszerű karácsonyi sütés-főzésről beszélgettünk.
ETIKUS KERESKEDELEM, FOGYASZTÓ, Zöld Otthon mindenkinek
Tippjeink karácsonyra – zöld ajándékra, ünneplésre
Tippek, ötletek azok számára, akik békésebb, hangulatosabb, vidámabb és nem utolsó sorban környezetkímélőbb adventre, karácsonyra vágynak.
DIVAT, FOGYASZTÓ, Zöld Otthon mindenkinek
Tényleg ázsiai ország vagyunk?
A magyarországi elektronikai ipar munkaügyi problémáira hívja fel a figyelmet a Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) és a holland civil kutatóközpont, a SOMO legújabb kutatása.
DIVAT, FOGYASZTÓ, Zöld Otthon mindenkinek
Az IT termékeink környezeti, társadalmi hatásai
A nagyobb méretű letöltésért kattints a képre
Zöld Otthon mindenkinek
Közterületi gyümölcstérkép
Egy képzőművész, egy életművész és egy beszélgetés: így kezdődött a Szentbékkálla szabadon termő gyümölcsfáit és bokrait feltérképező hímzett falvédő története.
BOLYGÓ, KONYHA ÉS KERT, Zöld Otthon mindenkinek
Élelmiszer-hulladék: erkölcstelen és oktalan pazarlás
A háztartási szemétből a fölöslegessé vált vagy lejárt élelmiszer az egyetlen, amely otthoni körülmények között is korlátlanul hasznosítható – lenne. Mégis, csak Magyarországon háztartásonként évi 50 ezer forintnyi ételt dobunk ki.
Zöld Otthon mindenkinek
Barkácsolj szelektív kukát otthonra!
A háztartási szemetet többféle módon válogathatjuk szét, mielőtt elindulunk az utcai konténerhez. Megmutatjuk, hogy szerintünk mi a legpraktikusabb.
Zöld Otthon mindenkinek
Konyhánk környezettudatos kialakítása
A konyha legyen praktikus, kényelmes és környezetbarát. Íme, néhány tipp, hogyan lehet ezt elérni.
KONYHA ÉS KERT, Zöld Otthon mindenkinek
Szeresd az ételt, kerüld a pazarlást!
Pár egyszerű tanács megfogadásával csökkenthető a figyelmetlenség miatt kukában landoló élelmiszer mennyisége.
KONYHA ÉS KERT, Zöld Otthon mindenkinek
Tányértól az öltönyig: Halszálka a divatban
A halak gerincének mintázatát leginkább a tányérunkon szemlélhetjük meg egy jóízű vacsora után. De a halszálka nemcsak ételmaradék, hanem divattörténeti hős is, mely diadalmas utat járt be a szalonok világából elindulva.