fbpx

Stühmer Szívdesszert csokoládé válogatás 128 g

A Tudatos Vásárló adatbázis élelmiszerek része segít, hogy megtaláld azokat az élelmiszereket, amelyek:

Nem tartalmaznak pálmaolajat vagy más, olajpálmából készült összetevőt.

A pálmaolajmentes termékek nem tartalmaz pálmaolajat vagy más, olajpálmából készült összetevőt, melyek előállítása veszélyezteti az élővilágot.

Összetevőik méltányos kereskedelemből származnak.

A méltányos kereskedelemből származó, fairtrade termékek összetevői bizonyos mértékben méltányos kereskedelemből származnak. A feltételek ellenőrzését független tanúsító szervezetek ellenőrzik a Fairtrade International szempontjai szerint.

Vegán minősítéssel rendelkeznek.

A brit Vegan Society vagy a svájci V-Label szempontjai szerint, független szereplők által minősített termék a gyártótól függetlenül.

Minősített biotermékek.

Biotermék az Európai Unió vagy a tagállamok által meghatározott szabályok szerint legalább 95%-ban bio összetevőket tartalmaz a termék.

 

Stühmer Szívdesszert csokoládé válogatás 128 g

Stühmer Szívdesszert csokoládé válogatás 128 g
Pálmaolajat tartalmaz

Támogasd, hogy még több új terméket mutathassunk be!

Támogatom

 

Márkák: Stühmer
Funkciók: Bonbon
Kategória: Desszert, drazsé, cukorka
Összetevők:
Fehércsokoládé 33% (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, aroma: természetes vanília), Étcsokoládé 23% (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, aroma: természetes vanília), Tejcsokoládé 12% (cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin), Bodzavirág kivonat 5%, Vaj, Epervelő sűrítmény 4,7 %, Málnavelő sűrítmény 4%, Szilvalé koncentrátum 4%, Cukor, Glükózszirup, Víz, Triple sec, Kakaóvaj, Bodzabogyó sűrítmény 0,6%, Szilvapálinka 0,6%, Szilvapor 0,6% (szilvavelő, maltodextrin), Málnapor 0,6% (málnavelő, maltodextrin), Lime sűrítmény, Étkezési sav: citromsav, Tartósítószer: kálium-szorbát, Kakaó szárazanyag-tartalom az étcsokoládéban: legalább 53%, a tejcsokoládéban: legalább 42%, a fehércsokoládéban: legalább 29,8%
Forgalmazó:Stühmer Kft.

Hasonló termékek

Alább véletlenszerűen kiválasztott termékeket látsz, a kereső használatával megismerhetsz még többet!

Keress további termékeket!

Ha beírod a keresőbe a termék nevét, rátalálsz a termékértékelésre, ahonnan könnyedén tájékozódhatsz a szer környezetre és egészségedre gyakorolt hatásáról.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*
  A Tudatos Vásárló app segít megtalálni a fenntartható termékeket

  Az oldal elkészültét a Green&Safe LIFE-styles projekt keretében az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. ENV GIE HU000622

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás