fbpx

Boci lúdlábtorta étcsokoládé 240 g

A Tudatos Vásárló adatbázis élelmiszerek része segít, hogy megtaláld azokat az élelmiszereket, amelyek:

Nem tartalmaznak pálmaolajat vagy más, olajpálmából készült összetevőt.

A pálmaolajmentes termékek nem tartalmaz pálmaolajat vagy más, olajpálmából készült összetevőt, melyek előállítása veszélyezteti az élővilágot.

Összetevőik méltányos kereskedelemből származnak.

A méltányos kereskedelemből származó, fairtrade termékek összetevői bizonyos mértékben méltányos kereskedelemből származnak. A feltételek ellenőrzését független tanúsító szervezetek ellenőrzik a Fairtrade International szempontjai szerint.

Vegán minősítéssel rendelkeznek.

A brit Vegan Society vagy a svájci V-Label szempontjai szerint, független szereplők által minősített termék a gyártótól függetlenül.

Minősített biotermékek.

Biotermék az Európai Unió vagy a tagállamok által meghatározott szabályok szerint legalább 95%-ban bio összetevőket tartalmaz a termék.

 

Boci lúdlábtorta étcsokoládé 240 g

Boci lúdlábtorta étcsokoládé 240 g
Pálmaolajat tartalmaz

Támogasd, hogy még több új terméket mutathassunk be!

Támogatom

 

Márkák: Boci
Funkciók: Töltött csokoládé
Kategória: Táblás csokoládé
Összetevők:
Cukor, Növényi zsírok (pálma, pálmamag, shea), Kakaómassza¹, Meggyes töltelék 15% (cukor, glükózszirup, meggy 8,5%, meggylékoncentrátum 8,5%, nedvesítőszer: glicerin, víz , stabilizátor: karragén; étkezési sav: citromsav; savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-citrát; feketerépalé-koncentrátum, természetes aroma), Sovány tejpor, Zsírszegény kakaópor¹ 3%, Kakaóvaj¹, Tejzsír, Mogyorópaszta 1%, Emulgeálószer (lecitin, poliglicerin-poliricinoleát), Étkezési sav (citromsav), Természetes aroma, Az étcsokoládé kakaóvajhoz adott növényi zsírokat tartalmaz, Kakaó szárazanyag az étcsokoládéban legalább 40%, ¹Rainforest Alliance tanúsított - Tudj meg többet az ra.org oldalon
Forgalmazó:Nestlé Fogyasztói Szolgálat

Hasonló termékek

Alább véletlenszerűen kiválasztott termékeket látsz, a kereső használatával megismerhetsz még többet!

Keress további termékeket!

Ha beírod a keresőbe a termék nevét, rátalálsz a termékértékelésre, ahonnan könnyedén tájékozódhatsz a szer környezetre és egészségedre gyakorolt hatásáról.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*
  A Tudatos Vásárló app segít megtalálni a fenntartható termékeket

  Az oldal elkészültét a Green&Safe LIFE-styles projekt keretében az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. ENV GIE HU000622

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás