fbpx

Szerencsi Szerencs Anno praliné válogatás 127 g

A Tudatos Vásárló adatbázis élelmiszerek része segít, hogy megtaláld azokat az élelmiszereket, amelyek:

Nem tartalmaznak pálmaolajat vagy más, olajpálmából készült összetevőt.

A pálmaolajmentes termékek nem tartalmaz pálmaolajat vagy más, olajpálmából készült összetevőt, melyek előállítása veszélyezteti az élővilágot.

Összetevőik méltányos kereskedelemből származnak.

A méltányos kereskedelemből származó, fairtrade termékek összetevői bizonyos mértékben méltányos kereskedelemből származnak. A feltételek ellenőrzését független tanúsító szervezetek ellenőrzik a Fairtrade International szempontjai szerint.

Vegán minősítéssel rendelkeznek.

A brit Vegan Society vagy a svájci V-Label szempontjai szerint, független szereplők által minősített termék a gyártótól függetlenül.

Minősített biotermékek.

Biotermék az Európai Unió vagy a tagállamok által meghatározott szabályok szerint legalább 95%-ban bio összetevőket tartalmaz a termék.

 

Szerencsi Szerencs Anno praliné válogatás 127 g

Szerencsi Szerencs Anno praliné válogatás 127 g

Támogasd, hogy még több új terméket mutathassunk be!

Támogatom

 

Márkák: Szerencsi
Funkciók: Bonbon
Kategória: Desszert, drazsé, cukorka
Összetevők:
Tejcsokoládé: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, kakaómassza, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma, Kávés krém (18%): cukor, növényi zsírok (pálmaolaj, shea-mag olaj), sovány tejpor, zsíros tejpor, zsírszegény kakaópor, tejsavópor, pörkölt kávé (3%), emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma, Mandula grillázs krém (17%): cukor, pörkölt mandula (40%), kakaóvaj, növényi zsírok (pálmaolaj, shea-mag olaj), Mogyorókrém (14,5%): cukor, növényi zsírok (pálmaolaj, shea-mag olaj), pörkölt törökmogyoró (10%), sovány tejpor, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: lecitinek (szója), aroma, Extrudált gabonapehely (kukoricadara, búzadara, cukor, étkezési só), Kakaó szárazanyag a tejcsokoládéban legalább 40%
Forgalmazó:Szerencsi Bonbon Kft.

Hasonló termékek

Alább véletlenszerűen kiválasztott termékeket látsz, a kereső használatával megismerhetsz még többet!

Keress további termékeket!

Ha beírod a keresőbe a termék nevét, rátalálsz a termékértékelésre, ahonnan könnyedén tájékozódhatsz a szer környezetre és egészségedre gyakorolt hatásáról.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*
  A Tudatos Vásárló app segít megtalálni a fenntartható termékeket

  Az oldal elkészültét a Green&Safe LIFE-styles projekt keretében az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. ENV GIE HU000622

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás