fbpx

Zöld Otthon – Konyha

Keresés a termékek között

Itt megismerheted a konyhában használt tisztítószereket! Több száz tisztítószer egészségi és környezeti hatásait értékeltük.

 

Ha bírod a keresőbe a termék nevét, rátalálsz a termékértékelésekre, ahonnan könnyedén tájékozódhatsz az adott szer környezeti és egészségi hatásáról.

Az értékelési módszert szakértőkkel dolgoztuk ki. Az adatokat a termékekről nyilvános forrásokból gyűjtöttük. A szereket három kategóriába soroltuk, az összetevők és a terméktulajdonságok alapján kevésbé kockázatos, ráadásul környezetbarát minősítéssel ellátott termékek jobb értékelést kapnak.

Alább véletlenszerűen kiválasztott termékeket látsz, a lapozóval vagy a kereső használatával megismerhetsz még többet!

A termékértékelések a Tudatos Vásárlók applikáción keresztül is elérhetők.

Értékelt termékek

Tájékozódj a termékek egészségi és környezeti hatásairól!

Kattints az alábbi képekre, ha a lakás más helyiségei is érdekelnek:

A képre kattintva elérhetőek az adott helyiségben tipikusan használt szerek értékelései.

Legfrissebb cikkeink a konyhában használt szerekkel kapcsolatban

Tippek

Könnyű megfeledkezni róla, de bizony a takarítást segítő gépeinkre is ráfér olykor a takarítás! De miként lehet tisztává varázsolni például a mosogatógépet? Cikkünk ebben segít, kattints! 👉 LINK A BIÓBAN!
#ICRT #tesztek #termékteszt #fogyasztóvédelem #tudatosvásárló #konyha #háztartás #mosogatógép #takarítás #tisztaság #otthon #tisztaotthon #mosogatás
❄️Válassz hosszú távra hűtőt! Terméktesztünkkel megtalálhatod az igényeidnek legideálisabb készüléket a konyhádba. Kattints 👉 LINK A BIÓBAN
🔬A hűtő nem kis beruházás, ezért ha az ember vásárlásra szánja el magát, akkor hosszú távra tervez. Azonban mi alapján lehet tudni, hogy egy készülék valóban nekünk való és hogy tényleg olyan jó, mint ahogy azt a gyártó állítja. Független, nemzetközi laboratóriumokban végzett tesztjeinkkel igyekszünk segíteni, hogy ne felesleges pénzkidobás legyen a vásárlás. A teszt ára 1930 Ft, de ez még mindig elenyésző ahhoz az összeghez képest, amit egy új hűtőre elköltesz.
💡A teszt megvásárlása előtt ellenőrizheted, hogy mely 186 készüléket vizsgáltuk meg, így ha van konkrét kiszemelted, arról is kaphatsz információt.
Milyen szempontokat vizsgáltunk a teszt során?
✅hatékonyság, 
✅energiatakarékosság, 
✅megbízhatóság, 
✅zajkibocsátás,
✅elhasználói élmény.
#ICRT #teszt #termékteszt #tudatosvásárló #fogyasztóvédelem #konyha #hűtő #vásárlás #lakberendezés
🥗A batch főzés célja az egyszerűsítés. Bár bonyolultnak tűnhet, valójában rengeteg időt, energiát és pénzt lehet vele megspórolni, a bosszúságról már nem is beszélve, hogy nem kell minden nap takarítani a konyhát. Igényel pár óra szabadidőt és alapos tervezést, de soha többé nem kell majd a hűtő előtt állva hétköznap azon töprengened, hogy mégis mit fog enni a család másnap. 
🔗Inspirálódj cikkünkből, és adj egy esélyt a batch főzésnek a következő hétvégén. Hidd el, nem fogod megbánni! 👉 LINK A BIÓBAN!
#ICRT #teszt #termékteszt #fogyasztóvédelem #hűtő #hűtőteszt #konyha #főzés #konyhaigép #fagyasztás #fagyasztó #ételpazarlás #batchcooking
💡Ha nem is egy életre, de vásárolj olyan beépíthető sütőt, ami a lehető leghosszabb ideig szolgál. Ennek kiválasztásában segít terméktesztünk 👉 LINK A BIÓBAN!
A márkafüggetlen laboratóriumban végzett terméktesztünk során az alábbiakat vizsgáltuk a beépíthető sütőknél:
✅milyen hatékonyan sütnek, 
✅mennyire könnyen használhatók, 
✅mennyi energiát fogyasztanak, 
✅milyen biztonságosak, 
✅mennyire zajosak. 
#ICRT #termékteszt #fogyasztóvédelem #tudatosvásárló #sütő #beépíthetősütő #konyha #otthon #háztartás

A Tudatos Vásárló app segít megtalálni a fenntartható termékeket

  1. Töltsd le a mobilodra!
  2. Olvasd le a vonalkódot vagy böngéssz a termékek között!
  3. Készíts listát kedvenc termékeidről!
  4. Csatlakozz kihívásainkhoz!
Google play
Google play
Tudatos Vásárló mobil applikáció

Az oldal elkészültét a Green&Safe LIFE-styles projekt keretében az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. ENV GIE HU000622