fbpx

Penny Milk Chocolate with milk chocolate dragees 100 g

A Tudatos Vásárló adatbázis élelmiszerek része segít, hogy megtaláld azokat az élelmiszereket, amelyek:

Nem tartalmaznak pálmaolajat vagy más, olajpálmából készült összetevőt.

A pálmaolajmentes termékek nem tartalmaz pálmaolajat vagy más, olajpálmából készült összetevőt, melyek előállítása veszélyezteti az élővilágot.

Összetevőik méltányos kereskedelemből származnak.

A méltányos kereskedelemből származó, fairtrade termékek összetevői bizonyos mértékben méltányos kereskedelemből származnak. A feltételek ellenőrzését független tanúsító szervezetek ellenőrzik a Fairtrade International szempontjai szerint.

Vegán minősítéssel rendelkeznek.

A brit Vegan Society vagy a svájci V-Label szempontjai szerint, független szereplők által minősített termék a gyártótól függetlenül.

Minősített biotermékek.

Biotermék az Európai Unió vagy a tagállamok által meghatározott szabályok szerint legalább 95%-ban bio összetevőket tartalmaz a termék.

 

Penny Milk Chocolate with milk chocolate dragees 100 g

Penny Milk Chocolate with milk chocolate dragees 100 g
Pálmaolajat tartalmaz

Támogasd, hogy még több új terméket mutathassunk be!

Támogatom

 

Márkák: Penny
Funkciók: Csokoládé szelet
Kategória: Táblás csokoládé
Összetevők:
Cukor, kakaóvaj, tejcsokoládé drazsé 15% [cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, sűrítő anyag: gumiarábikum, színezékek (kurkumin, karotinok, klorofil-rézkomplexek és klorofillin-rézkomplexek, karminsav, titán-dioxid), étkezési só, emulgeálószerek: lecitinek (napraforgóból), glükózszirup, fényező anyagok (sellak, karnaubaviasz, fehér és sárga méhviasz), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav], kakaómassza, teljes tejpor, sovány tejpor, tejsavópor (tejből), tejzsír, emulgeálószerek (lecitinek (szójalecitin), E476), vanília kivonat. Kakaó szárazanyag legalább 30%. Tartalmazhat földimogyorót, diót, tojást és glutént tartalmazó gabonákat. 
Gyártó:Millano Sp.
Forgalmazó:Penny

Hasonló termékek

Alább véletlenszerűen kiválasztott termékeket látsz, a kereső használatával megismerhetsz még többet!

Keress további termékeket!

Ha beírod a keresőbe a termék nevét, rátalálsz a termékértékelésre, ahonnan könnyedén tájékozódhatsz a szer környezetre és egészségedre gyakorolt hatásáról.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*
  A Tudatos Vásárló app segít megtalálni a fenntartható termékeket

  Az oldal elkészültét a Green&Safe LIFE-styles projekt keretében az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. ENV GIE HU000622

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás