fbpx

Boci áfonyás sajttorta tejcsokoládé 240 g

A Tudatos Vásárló adatbázis élelmiszerek része segít, hogy megtaláld azokat az élelmiszereket, amelyek:

Nem tartalmaznak pálmaolajat vagy más, olajpálmából készült összetevőt.

A pálmaolajmentes termékek nem tartalmaz pálmaolajat vagy más, olajpálmából készült összetevőt, melyek előállítása veszélyezteti az élővilágot.

Összetevőik méltányos kereskedelemből származnak.

A méltányos kereskedelemből származó, fairtrade termékek összetevői bizonyos mértékben méltányos kereskedelemből származnak. A feltételek ellenőrzését független tanúsító szervezetek ellenőrzik a Fairtrade International szempontjai szerint.

Vegán minősítéssel rendelkeznek.

A brit Vegan Society vagy a svájci V-Label szempontjai szerint, független szereplők által minősített termék a gyártótól függetlenül.

Minősített biotermékek.

Biotermék az Európai Unió vagy a tagállamok által meghatározott szabályok szerint legalább 95%-ban bio összetevőket tartalmaz a termék.

 

Boci áfonyás sajttorta tejcsokoládé 240 g

Boci áfonyás sajttorta tejcsokoládé 240 g

Támogasd, hogy még több új terméket mutathassunk be!

Támogatom

 

Márkák: Boci
Funkciók: Töltött csokoládé
Kategória: Táblás csokoládé
Összetevők:
Cukor, Zsíros tejpor, Kék áfonyás töltelék 15% (cukor, áfonyapüré koncentrátum 20,5%, glükóz-fruktózszörp, aróniapüré, étkezési sav: citromsav; sűrítőanyag: karragén; természetes aroma), Növényi zsírok (pálma-, pálmamag), Kakaómassza¹, Kakaóvaj¹, Tejsavópor-készítmény, Aszalt vörös áfonya 2% (áfonya 58,5%, cukor, rizsliszt, napraforgóolaj), Tejzsír, Mogyorópaszta, Friss sajtpor 0,4%, Emulgeálószer (lecitinek), Természetes aromák, Kakaó szárazanyag a tejcsokoládéban legalább 33%, ¹Rainforest Alliance tanúsított - Tudj meg többet az ra.org oldalon
Forgalmazó:Nestlé Fogyasztói Szolgálat

Hasonló termékek

Alább véletlenszerűen kiválasztott termékeket látsz, a kereső használatával megismerhetsz még többet!

Keress további termékeket!

Ha beírod a keresőbe a termék nevét, rátalálsz a termékértékelésre, ahonnan könnyedén tájékozódhatsz a szer környezetre és egészségedre gyakorolt hatásáról.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*
  A Tudatos Vásárló app segít megtalálni a fenntartható termékeket

  Az oldal elkészültét a Green&Safe LIFE-styles projekt keretében az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. ENV GIE HU000622

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás