fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Zöld Balaton fotópályázat

| szerk

Ha pihenni indulsz a Balaton környékére, érdekel a környezetvédelem és szeretsz fotózni, akkor idén duplán megéri nyitott szemmel járni. A Zöld Balaton fotópályázatra év végéig küldhetsz képeket a megadott témák és paraméterek alapján. 

A környezetvédelem témakörén belül 9 konkrét témában küldhetsz képeket a Zöld Balaton fotópályázatra. A pályázat szorosan kapcsolódik a Zöld Balaton kampányhoz, amelynek célja, hogy a balatoni régióban (és azon kívül) élő emberek is tudatosabban éljék meg a környezetvédelem ügyét, találják meg az alternatív megoldásokat, és ahol lehet, változtassanak az életükön.

Jó és rossz példákkal egyaránt lehet pályázni. Az első három helyezett környezetvédelmi ajándékcsomagban részesül. A részletes pályázati kiírást itt találod!

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok