fbpx

| szerk

Zöld Balaton fotópályázat

Ha pihenni indulsz a Balaton környékére, érdekel a környezetvédelem és szeretsz fotózni, akkor idén duplán megéri nyitott szemmel járni. A Zöld Balaton fotópályázatra év végéig küldhetsz képeket a megadott témák és paraméterek alapján. 

A környezetvédelem témakörén belül 9 konkrét témában küldhetsz képeket a Zöld Balaton fotópályázatra. A pályázat szorosan kapcsolódik a Zöld Balaton kampányhoz, amelynek célja, hogy a balatoni régióban (és azon kívül) élő emberek is tudatosabban éljék meg a környezetvédelem ügyét, találják meg az alternatív megoldásokat, és ahol lehet, változtassanak az életükön.

Jó és rossz példákkal egyaránt lehet pályázni. Az első három helyezett környezetvédelmi ajándékcsomagban részesül. A részletes pályázati kiírást itt találod!

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás