fbpx

| Tudatos Vásárló

Workshop: Egészséges táplálkozás – a címkétől a konyháig

Szeretnél gyakorlati tanácsot kapni, mire figyelj az étkezésed összeállításánál, hogyan kerülheted el a marketingtrükköket és a fölösleges pénzkiadást látszólag egészséges dolgokra, fogyasztóként milyen jogaid vannak? Ezekben a kérdésekben segít eligazodni a TVE május 10-i képzése. 

Téged is foglalkoztat az egészséges táplálkozás kérdése? Néha úgy érzed, hogy elvesztél a sok információ között? Akkor téged is várunk az új képzésünkön!

 

Program 

 Kiút a táplálkozási tanácsok útvesztőjéből. Fókuszban a rejtett cukor és zsírfogyasztás. Termék(címke) elemzés – Bartha Ákos (Élelmiszerbiztonsági szakértő, táplálkozás-kutató Táplálkozás-Beállítás)

– Marketingcsapdák szupermarketekben és termékeken. Hétköznapi fogyasztóvédelem – Haraszti Anikó, Andacs Noémi, Diviánszky Ágnes (Tudatos Vásárlók Egyesülete)

 

Időpont: 2014.május 10. (szombat) 10-13:30h

Helyszín: MÜSZI 1085 Budapest  Blaha Lujza tér 1. (Corvin áruház III. emelet)

 

Regisztrációs díj: 1.500 Ft

Kérjük az összeget a Magnet Bank 16200106-00108490 bankszámlaszámra  

vagy Paypalon keresztül utald

Kérjük a megjegyzásbe írd oda: “Egészséges táplálkozás workshop

A csoportlétszám korlátozott: max. 20 fő. A regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik. Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha biztos, hogy el tudsz jönni, ne vedd el a helyet másoktól. 

·         Jelentkezési határidő2014. május 9. 10 óra

·         Jelentkezni itt lehet >>>

 

    

A projekt a Svájci–Magyar Együttműködési Program (www.svajcihozzajarulas.hu) támogatásával valósul meg.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás