fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Visszahívták a Nagyi Titka kilós finomliszt egyes tételeit szennyeződés miatt

Visszahívták az egyik legnépszerűbb finomliszt, az 1 kilós Nagyi Titka búzafinomliszt bizonyos tételeit idegen anyag esetleges jelenléte miatt. A fogyasztóvédelmi hatóság és a gyártó arra kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező terméket ne használják fel.

Termék megnevezése: Nagyi Titka búzafinomliszt 1 kg

Márka: Nagyi Titka

Minőségmegőrzési idő: 17.01.2023

Gyártási azonosító: 17.01.2023 K/21/07:09/1

Kiszerelés: 1 kg

Gyártó: GoodMills Magyarország Malomipari Kft. (Komárom)

A gyártó és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) arra kéri a vásárlókat, hogy akinél van a termékből, ne használja fel, illetve vigye vissza a vásárlás helyére, ahol a vételárat blokk nélkül is visszatérítik.

Legutóbb néhány napja a Ferrero kedvelt Kinder csokoládé termékeit hívták vissza, miután kiderült, hogy egyes tételek szalmonellával lehetnek fertőzöttek.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az izgalmas előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára