fbpx

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Visszahívták a Nagyi Titka kilós finomliszt egyes tételeit szennyeződés miatt

Visszahívták az egyik legnépszerűbb finomliszt, az 1 kilós Nagyi Titka búzafinomliszt bizonyos tételeit idegen anyag esetleges jelenléte miatt. A fogyasztóvédelmi hatóság és a gyártó arra kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező terméket ne használják fel.

Termék megnevezése: Nagyi Titka búzafinomliszt 1 kg

Márka: Nagyi Titka

Minőségmegőrzési idő: 17.01.2023

Gyártási azonosító: 17.01.2023 K/21/07:09/1

Kiszerelés: 1 kg

Gyártó: GoodMills Magyarország Malomipari Kft. (Komárom)

A gyártó és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) arra kéri a vásárlókat, hogy akinél van a termékből, ne használja fel, illetve vigye vissza a vásárlás helyére, ahol a vételárat blokk nélkül is visszatérítik.

Legutóbb néhány napja a Ferrero kedvelt Kinder csokoládé termékeit hívták vissza, miután kiderült, hogy egyes tételek szalmonellával lehetnek fertőzöttek.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás