fbpx
veszélyes babajáték visszahívás auchan

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Veszélyes babajátékot hívott vissza az Auchan

Biztonsági okokból egy kisgyermekeknek szánt csörgőt hívott vissza az Auchan. A játék fulladást okozhat.

SZJA adó 1% 2022

A ONE TWO FUN baby fából készült csörgő alkatrészei széteshetnek, így a benne lévő fa golyót a gyermek könnyen a szájába veheti. Emiatt fulladásveszély léphet fel – áll a cég tájékoztatójában.

Termékjellemző: ONE TWO FUN BABY

Megnevezés: FA csörgő

Forgalmazó: AUCHAN

Vonalkód: 3665257148256

Azonosító: LOT 082021

Gyúlékony tűzlétra, cuki hormonkárosító unikornis – sok a veszélyes termék az Amazonon és a többi online piactéren, szigorítás kell

Az Auchan kéri a vásárlókat, hogy ha ilyen terméket vásároltak, biztonságuk érdekében ne használják, hanem mielőbb vigyék vissza áruházainkba, ahol a termék teljes vételárát megtérítik a vevőszolgálatokon akár blokk nélkül is.

A cég elnézést kér a vásárlóktól a veszélyes termék forgalomba kerüléséért.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás