fbpx
teszt oldal címlapi nyitókép

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Megújult Terméktesztek oldalunk!

Hosszú idő után megújult tesztes oldalunk, a tesztek.tudatosvasarlo.hu! Most május 31-éig 10% kedvezményt adunk, ha összes tesztünket is tartalmazó Szupertagságot vásárolsz! Termékadatlapok, százalékos eredmények, termék összehasonlítás funkció, eredményösszefoglalók és elemzések, tippek. Kizárólag tényeken alapuló eredmények reklámok, szponzorált tartalmak, fizetett vélemények helyett. Segítünk, hogy a legjobb terméket vegyétek meg, akár mosógépet, porszívót, babakocsit, kávéfőzőt, robotporszívót, páraelszívót, grillsütőt vagy mást kerestek.

Megújult szogáltatások, könnyebb összehasonlítás, termékelemzések továbbra is garantáltan független, bújtatott szponzorációtól mentes eredmények, termék értékelések.

Ebből az alkalomból most május végéig 10% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg Szupertagság csomagunkat.

Csatlakozz Szupertagjainkhoz, használd a SZUPER10 kupont, és már Tiéd is a kedvezmény és minden, ami a Szupertagsággal jár!

 • 12 hónapon át korlátlan hozzáférés az összes már megjelent és újonnan publikált teszthez.
 • VIP tesztek, amelyekhez csak Szupertagok férhetnek hozzá.
 • Több mint 3200 termék laboratóriumi tesztjének eredményét érheted el.
 • Többfajta szűrési lehetőség segít válogatni a termékek között.
 • Az összehasonlító funkció megkönnyíti a döntést hasonló termékek között.
 • legjobb és legrosszabb eredményt elérő termékekhez külön értékelő cikk.
 • Értesítés a frissített és az új tesztekről.

További előnyök Szupertagként:

 • Egy évig értesülhetsz a Tudatos Vásárlók Egyesületének legfrissebb híreiről a fenntarthatóság és fogyasztóvédelem terén.
 • Meghívunk a Tudatos Vásárlók Egyesülete zártkörű programjaira.
 • Kedvezményes részvételi lehetőséget biztosítunk fizetős eseményeinkre.
 • Kikérjük véleményedet fenntarthatósági és fogyasztóvédelmi kérdésekben.
 • Részvételi lehetőséget kínálunk tagi terméktesztelésekben.

Hiteles teszteredmények átláthatóan

Több évtizedes tapasztalatunk, hogy az ár sokszor nem tükrözi a termék minőségét. A teszteredmények alapján egyszerűen kiválaszthatod a számodra legjobb ár-érték arányú modellt.

Labortesztjeinkben eddig több mint 3200 terméket teszteltünk, értékeltünk és hasonlítottunk össze, hogy időt és pénzt spóroljunk neked. A megbízhatóság garantált: nálunk nincs fizetett vélemény, nincs szponzorált tartalom.

Irány a terméktesztek oldal!

Miben vagyunk jobbak, mint bárki más?

1. Gyártóktól független

Nem publikálunk gyártói eredményeket. Nemzetközi együttműködés keretében 36 fogyasztóvédelmi szervezettel tesztelünk, köztük olyan nagy nevekkel, mint az angol Which?, a német Stiftung Warentest és az amerikai Consumer Reports. Ezzel megkíméled magad a kéretlen reklámoktól.

2. Megbízható

Mindennapi használatot modellező, akkreditált laboratóriumi teszteket publikálunk. Nemzetközi szabványok és módszertan alkalmazásával a mérések eredményei hitelesek és összehasonlíthatók. Ezzel elkerülheted a szubjektív véleményoldalakat.

3. Pénz- és időtakarékos

Több évtizedes tapasztalatunk, hogy az ár sokszor nem tükrözi a termék minőségét. A teszteredmények alapján egyszerűen kiválaszthatod a számodra legjobb ár-érték arányú modellt. Ezzel jót teszel a pénztárcádnak, és még időt is spórolsz.

4. Környezettudatos

Ha valóban szükséged van egy adott termékre, akkor a tesztelt szempontok és tanácsaink segítségével kiválaszthatod az igényeidnek megfelelő, energiatakarékos és tartós modellt. Így hosszú távú befektetés lesz a vásárlás. Ezzel teszel a fenntarthatóbb világért.

tesztek nyito oldal

Még jobbak lettünk

A régi oldalunk klasszikus, táblázatos szerkezete helyett a terméktesztek eredményei mostantól felsorolás jellegűen, szellősebben, egyszerűbben jelennek meg az összefoglaló oldalon. A termékek legfontosabb jellemzői, a vásárlást segítő információk kiemelve látszanak:

 • név,
 • termék típus,
 • átlagár,
 • tesztben elért eredmény,
 • fő értékelési szempontokban elért részeredmények,
 • Csillagos értékelés a könnyebb, gyorsabb értelmezéshez.

Minden termékteszt azonos struktúra szerint épül fel a könnyebb átláthatóság kedvéért, ha legörgetünk az oldalon, sorban látjuk a teszttel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat: 

 1. Bevezetés: mik a legfontosabb információk a tesztben szereplő termékekről, mit tudhatunk majd meg az eredményekből, erről szól ez a blokk.
 2. Teszteredmények: a táblázat fölött az eddigiekhez képest több és szintén átláthatóbban elrendezett szűrési és rendezési szempontot helyeztünk el.
 3. Hogyan teszteltünk blokk: minden, amit a tesztelésről és az értékelésről tudni lehet.

Irány a terméktesztek oldal!

tesztek terméktáblázat

Új funkciók, amik segítenek választani

Termékadatlap: a vizsgált modell eredményének minimum-maximum skálán, hogy legyen mihez viszonyítani. A technikai specifikációt is igyekeztünk átláthatóbbá tenni a formátummal, illetve a tulajdonságok logikus módon történő sorrendbe tételével.

Százalékos eredmények azok számára, akik még nagyobb precizitást igényelnek, a teszteredmények megjeleníthetők százalékos értékekkel is.

Irány a terméktesztek oldal!

tesztek összehasonlítás

Összehasonlítás funkció: a régi oldalon nem volt ilyen. Maximum 3 terméket tudtok kiválasztani és az összes vizsgált szempont szerint összehasonlítani egymással.

Eredményösszefoglaló és elemzés: a teszteredményeket értelmezzük és elemezzük a tesztvásárlók és szupertagok számára. Kiemeljük a legjobban és leggyengébben teljesítő termékeket a tesztelt szempontok mentén haladva. Így segítünk a választásban például annak, aki a legcsendesebb mosógépet keresi és annak is, aki a legenergiatakarékosabbat.

tesztek legjobb legrosszabb

Tippek, hogy még egyszerűbb legyen a jó választás.

Kapcsolódó cikkek az oldal alján plusz információkkal.

Jön, jön, jön! VIP tesztek: Hamarosan új szolgáltatást indítunk, amit Szupertagként vehetsz igénybe.

Kibővült fizetési lehetőségek

Újdonság, hogy az eddigi banki átutalás és PayPal opciók mellett lehet már SimplePay-jel is fizetni az oldalon, illetve féléves tagság is elérhető az előfizetések között.

Letisztult dizájn 

Az új oldal tervezésekor egyik legfontosabb célunk egy letisztult, könnyen átlátható és befogadható, felhasználóbarát virtuális tér létrehozása volt. Továbbra sem szerepelnek reklámok, szponzorált tartalmak az oldalon, itt kizárólag a tények, adatok, eredmények segítik a döntésedet. Másik nagyon fontos célunk a mobilnézetre való optimalizálás volt, elő a mobilokkal, teszteljétek, hogyan sikerült!

Irány a terméktesztek oldal!

Mivel indítunk? 

Ingyenes szilárd sampon teszttel és egy teljesen megújult botmixer teszttel indul a megújult holnap. 

Mit ígérünk, mi jön még? 

Még több elemzős szakértői tartalmat és VIP teszteket.

Hogyan férhetsz hozzá?

Háztartási gépek, szórakoztató elektronika, kert, hobby és sok minden más! Ha hozzáférést szeretnél a teszteredményekhez, három lehetőséged van: Szupertagság, féléves tagság és tesztvásárlás. Ezek közül a Szupertagság a legelőnyösebb választás, ha hosszabb távon érdekelnek eredményeink: egy éven át korlátlanul böngészheted az összes tesztet, köztük a frissített teszteket és a számos új tesztet, amelyet az év során teszünk közzé.

Az egyes hozzáférési formák előnyeiről itt olvashat bővebben.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás