fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

A TVE kommunikációs ügynökséget keres pro bono megbízásra

| Tudatos Vásárlók Egyesülete

A TVE elhivatottan dolgozik azért, hogy fenntartható és igazságos világban éljünk. Szeretjük a kihívásokat. Hasonló szellemiségű ügynökségi társat keresünk, amely jó szívvel segítene legújabb ötletünk bevezető kampányának kidolgozásában.

Egy nagyon izgalmas, szép szakmai feladatban való részvételt kínál a TVE: a bevezetendő szolgáltatás az egyik legfontosabb kortárs médiakihívásnak próbál eleget tenni. Ezért szerintünk egy közösen kidolgozott sikeres bevezetőkampány a későbbiekben akár üzleti referenciaként is használható.

 

A legfontosabb tudnivalók a megbízásról:

·      A TVE egy olyan civil szolgáltatást szeretne bevezetni, amely segíti a fogyasztókat, hogy a legjobb és fenntarthatóbb alternatívákat válasszák vásárlásaik során – a TVE küldetésének megfelelően.

·      Nyugat-Európában egy nagy presztízsű, több évtizede sikerrel futó modell, de Magyarországon még nem valósult meg hasonló.

·      A TVE kisösszegű adományért vagy díjért kínál majd hozzáférést a szolgáltatáshoz. Abban hiszünk, hogy a szolgáltatás úgy lesz fenntartható, ha a haszonélvezői hozzájárulnak a fenntartási költségeihez. A civilszféra fenntarthatósága szempontjából is fontosnak tartjuk, hogy a civileknek önálló bevételeik legyenek, amelyek segítenek társadalmi küldetésük megvalósításában.

·      Eddigi tapasztalatainkból tudjuk, hogy a tervezett szolgáltatás iránt a fogyasztók felhasználói igénye óriási.

·      Ugyanakkor a fizetési hajlandóság nagyon kicsi hasonló szolgáltatásokért. Ezzel a kihívással hasonló szolgáltatásokat kínáló üzleti szereplők is küzdenek – kevés sikerrel.

·      A bevezető kampány kivitelezésére egészen minimális pénzbeli forrásunk van, viszont vannak saját kommunikációs csatornáink, a civil szektorban kiemelkedő eléréseink, és vevők vagyunk a kreatív ötletekre.

 

Amit az ügynökségtől várunk:

·      Elkötelezett, fókuszált munka kb. 3 hónapig, az év végéig

·      Rengeteg ötlet és kreativitás

·      Segítség a célcsoportok pontosításában, szegmentálásában

·      Segítség a célcsoportoknak szóló értékajánlat megfogalmazásában

·      Kommunikációs üzenetek megfogalmazása

·      Kommunikációs terv összeállítása. Sok emberhez jutunk el, de szeretnénk ezen a körön kívülről is bevonzani tömegeket.

·      Nagyon szeretnénk vizuális terveket is, ha belefér

 

Amit a TVE belead és hozzáad:

·      Elkötelezett, fókuszált munka kb. 3 hónapig és tovább

·      Hatalmas lelkesedés, elszántság

·      Idő, kreativitás, adatok, együttműködés

·      Saját csatornák, ügyféladatbázis

·      Nemzetközi tapasztalatok a szolgáltatást már bevezető hasonló szervezetektől

 

Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 15.

 

A jelentkezés módja: a feladattal kapcsolatos szóbeli egyeztetést követően a TVE egy 1-2 oldalas vázlatos koncepció benyújtását kéri.

 

A TVE a szervezet stratégiájával összhangban lévő, legkreatívabb és elkötelezettebb ügynökséggel pro bono szerződést köt.

 

További információt itt nyújtunk:

 

Gulyás Emese

 

TUDATOS VÁSÁRLÓK EGYESÜLETE

Association of Conscious Consumers

Tel: (+36) 1 225 8136

Mob: (+36) 30 20 19 318

E-mail: tve@tve.hu

www.facebook.com/tudatosvasarlokegyesulete  

 

 

A Tudatos Vásárlók Egyesületétől

A Tudatos Vásárlók Egyesülete (TVE) 2001 óta működő közhasznú társadalmi szervezet. A TVE a környezettudatos, etikus és felelős fogyasztói magatartás elterjesztéséért dolgozik. Ez elengedhetetlen a vállalatok felelős, jogkövető és etikus működéséhez. Ha minden összeáll, egy fenntartható és igazságos világban fogunk élni.

A TVE évente több millió embert szólít meg. Kommunikációs portfóliónk része a www.tudatosvasarlo.hu Magyarország első fenntartható életmód magazinja, melyet évente több, mint 1.4 millióan látogatnak; a magazin heti hírlevele, melyre 12.000 ember iratkozott fel; illetve a TVE facebook oldala, melynek jelenleg közel 55.000 követője van. Évente több száz alkalommal szereplünk a médiában.

 

 

Tetszett a cikk, szeretnél még több akciót? Nyomd meg a lenti gombot és támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 3000 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára