fbpx

| Tudatos Vásárló

Tudatos Vásárló Tesztek: Segítünk, hogy jól válassz

Futócipőt, mosógépet, porszívót, hűtőt, fagyasztót esetleg bébiőrt vennél? Spórold meg a pénzkidobást és a bosszúságot! Böngéssz tesztjeink között! A 2017 tavaszán induló Tudatos Vásárló Terméktesztekkel segítünk, hogy vásárláskor a legjobb döntést hozhasd a környezet és saját magad szempontjából.

Szeretnél tartós termékeket vásárolni, hogy jövőre ne kelljen újra venni?

Előnyben részesítenéd az energiatakarékos készüléket, hogy ne terheld fölöslegesen a környezetet?

Vásárlás előtt szeretnél többet megtudni a termékről és a gyártóról, de nem találsz hiteles és megbízható információt?

 

A Tudatos Vásárló Terméktesztjei pénzt, időt és energiát spórolnak meg Neked,

azért, hogy

környezetileg és társadalmilag is felelős döntést hozhass a vásárlásaid során.

 

 

Hogyan?

Tudatos Vásárló Tesztek

 • nemzetközi standard alapján,

 • külföldi, akkreditált laboratóriumban készülnek,

 • máshol nem elérhetők,

 • gyártóktól független információit tartalmaznak.

 

Mitől különleges?

A Tudatos Vásárló Terméktesztekkel olyan, egyébként magas költségű laboratóriumi mérések eredményeit és szakértői vizsgálatokat olvashatsz, amit csak a nemzetközi ICRT hálózat tagjai publikálhatnak, amelynek a TVE is tagja. A TVE-nél évente 10 új terméktesztet olvashatsz majd.

 

Mennyire felhasználóbarát? 

A tesztekhez tartozó egyedi szűrési lehetőségekkel néhány kattintással beállíthatod a számodra érdekes szempontokat, így olyan információkat kapsz, amelyek fontosak Neked.

 

 

Mit garantál az ICRT hálózat?

Az ICRT 1990-ben alakult non-profit szervezet Nagy-Britanniában. 2016-ra az ICRT hálózatnak több mint 35 tagszervezete lett, több mint 35 különböző országban.

Az ICRT hálózat tagjai – akárcsak a Tudatos Vásárlók Egyesületereklámmentes, gyártóktól, kereskedőktől és politikai pártoktól független fogyasztóvédelmi szervezetek Európából, Afrikából. Ázsiából és Amerikából egyaránt.

Ezek a szervezetek a pár ezer fős tagságtól a 7 milliós taglétszámig széles skálán mozognak. A nagyobbak közül olyanok is az ICRT tagjai mint a  Stiftung Warentest (Németország), Consumer Reports (USA), Que Choisir (Franciaország)Which? (Nagy-Britannia)

 

Mielőtt jól bevásárolnál, böngéssz a tesztjeink között! 

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás