fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

A tökéletes babakocsi…

| Tudatos Vásárló

… nem létezik. Rengeteg márka, típus, funkció és persze a saját szempontok. Az első a biztonság, de még mi alapján döntsünk? Két Tudatos Vásárló Kedvezménykártya partnerünk elmondja, mi alapján választott.

Bokor Zsófia, a naturanyu.hu webáruház tulajdonosa

 

 

Zsófia, Tudatos Vásárló Kedvezménykártya partnerünk a naturanyu.hu-nál ez alapján választott babakocsit. Babakocsi vásárlásnál sok szempontot érdemes mérlegelnünk, hogy tudatos döntést hozhassunk.

Fogjuk-e szállítani azutóban a babakocsit, és milyen rendszerességel? Sokat lépcsőzünk majd vele? Szintén nagyon fontos szempont  a választásnál, hogy mennyi idős a baba. Újszölöttnél egészen más jellegű babakocsira és/ vagy hordozóra van szükség.

Akarunk-e babakocsival rendszeresen bevásárolni?

 

Tatár Marianna, a Mamamibolt tulajdonosának tanácsa: ” Babakocsi esetén nincsenek ilyen szigorú szempontjaim, mert a tapasztalat alapján nem is minden gyermek szeret benne utazni, sokat voltak nálam hordozóban a mellkasomon, így a babakocsi inkább csak időnként került elő. Fontos volt viszont, hogy jól pakolható legyen, bevásárláskor jól jön. A nagyon sok kombinációt magában folglaló típusok nem mindig válnak be, érdemesebb szétválasztani a gyermek életkorához megfelelő babakocsikat. Babakocsiból nagyon nagy a használt választék is, érdemes körülnézni.”

 

Válassz tudatosan!

Babakocsi tesztünkben 65 babakocsit teszteltünk ( 43 travel system, 22 sport babakocsi). Ezeket a szempontokat vizsgáltuk laboratóriumban: ár, irányíthatóság, biztonság, szállítás, travel sytem, használhatóság.  A tesztből egyértelműen kiderül, hogy a nagy árkülönbségek nem feltétlenül tükröznek ennek megfelelő minőségbeli és biztonsági különbségeket. Az árak elég széles skálán mozognak, 30 ezer forinttól több százezer forintig találhatunk babakocsit. A babakocsik többsége maximális pontot ért el a biztonság szempontjából, ezért nem feltétlenül kell hatalmas összeget elköltenünk, ha biztonságos terméket szeretnénk. A tesztből az is kiderül, hogy a babkocsik szállíthatósága terén viszont érdemes körültekintőnek lennünk.

 

A babakocsi teszt ára 1.830 forint. Támogatnád a Tudatos Vásárlók Egyesületét? Legyél Szupertag, amivel az összes Tudatos Vásárló Teszthez hozzáférhetsz.

 

Nézd meg 65 babakocsi tesztjét

 

 

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára