fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Tíz év garancia egy pulóverre

| Novok-Rostás Lilla

Ez a cikk már 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

A Flint and Tinder amerikai cég olyan prémium minőségű unisex kapucnis kardigánok gyártását tűzte ki céljául, amelyek a legkiválóbb anyagokból és 100%-ban az USA-ban készülnek. Emellett 10 év garanciát adnak minden egyes kardigánra, és ingyenes javítást ígérnek.

Az ötfős, eddig prémium kategóriás férfi alsóneműket gyártó cég az amerikai Kickstarter (közösségi finanszírozásra épülő) oldalon 2013 márciusában jelent meg projektötletével, és április végére már össze is gyűlt az induláshoz szükséges összeg.

Fő jelszavuk: vásárolj kevesebbet, kapj többet! Céljuk bebizonyítani, hogy nem kell mindennek „eldobhatónak” lennie. A kezdeményezés különösen aktuális a közelmúltban nagyobb visszhangot kapott távol-keleti ruhagyárakban uralkodó munkakörülmények tükrében.

A Flint and Tinder saját vállalása szerint olyan kiváló minőségű pulóvert gyárt, amely évek múlva is jó, és amelyet érdemesebb megjavítani, mint eldobni. Az ingyenes javítások, foltozások során ráadásul a kardigánok egyre egyedibbé válnak.

A kardigánok több színben és méretben kaphatók, kizárólag közvetlenül a cégtől, 89$-ért. Összehasonlításképp: Amerikában más, prémium kategóriájú kardigánok bolti ára 130-190$ körül mozog, garancia és természetesen ingyenes javítás nélkül. Így nem is tekinthető a valóságtól elrugaszkodott ötletnek ez a kezdeményezés.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára