fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Tesztelj velünk Te is újraszalvétát!

| Tudatos Vásárló

2018-ban is szeretnénk sok-sok terméket tesztelni közösen, veletek. Itt is van egy újabb lehetőség és egy izgalmas termék, amit tesztelünk, mégpedig az újraszalvéta. Jelentkezz te is.

Támogass 1%-kal, és mi kiderítjük, megmérjük, megírjuk!

Tesztelj velünk újraszalvétát!

A Zöldbolt jóvoltából találtunk egy újabb izgalmas terméket, ami megkönnyítheti a tudatos vásárlók életét, egyszerűen használható és környezetbarát. A Cibi újraszalvéták külső részei pamutból készülnek, belül vízállóak és tépőzárral is rendelkeznek, tehát igazi szuper szalvéták.

Az újraszalvéta azon felül, hogy nagyon praktikus, környezetbarát, strapabíró és biztosak lehetünk benne, hogy élelmiszerrel érintkezve semmilyen kémiai anyag nem oldódik ki belőle.

 

Az ideális tesztelő:

  • A TVE Szupertagja vagy Támogató tagja.

  • Aki 2 héten keresztül rendszeresen tudja használni az újraszalvétát, hogy kiderüljön mennyire bírja a gyűrődést az anyag és a tépőzár.

 

A Zöldboltnak köszönhetően 12 darab Cibi újraszalvétát sorsolunk ki a TVE szupertagjai és támogatói körében.

 

Még nem vagy TVE tag?

Ha szeretnél te is résztvenni a sorsoláson, akkor jelentkezz szupertagnak vagy támogató tagnak ( ami amúgyis számos előnnyel jár) és te is a szerencsés tesztelők közé kerülhetsz.

Szupertag szeretnél lenni?

Ha banki átutalással szeretnél fizetni erre a számra utald a tagdíjat: Magnet Bank, 16200106-00108490 A közleménybe írd be, hogy „TVE tagság” + email címedet

Támogató tag lennél?

   

 

 

Ha banki átutalással szeretnél fizetni erre a számra utald a tagdíjat: Magnet Bank, 16200106-00108490 A közleménybe írd be, hogy „TVE tagság” + az email címedet

 

Regisztrálj itt ha szeretnél tesztelni, január 31-ig!

 

Olvasd el a korábbi tesztjeinket, amit a TVE tagjainak bevonásával végeztünk. 

 

A tesztelőket a játékra regisztráltak között fogjuk kisorsolni.

A teszt további technikai részleteit a sorsolást követően fogjuk küldeni, az újraszalvétákat a nyerteseknek levélben fogjuk elküldeni.

Ajánlom másnak
támogass

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Egészséges ősgabonák a tányérunkon

Egészséges ősgabonák a tányérunkon

2023. február 18-án tartottuk a Közösségi Mezőgazdálkodás Családi napot. Aki eljött, személyesen is megismerkedhetett 11 hazai közösségi gazdával, valamint a témába vágó beszélgetéseket, előadásokat hallgathattak meg. Ha érdekelnek a gabonák és az egészséges táplálkozás, nézd meg a beszélgetést a Családi napról az ősgabonákról Dr. Szira Fruzsinával az ÖMKI vezető kutatójával, Fülöp Ádámmal a Pipacs Pékség […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok