fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Próbáld ki velünk a zero waste mosogatást!

| Tudatos Vásárló

Itt az új év új lehetőségekkel. Ti is megfogadtátok, hogy idén tovább zöldítitek a háztartásotokat, estleg új hulladékcsökkentő szokást vezettek be? Csatlakozzatok hozzánk ebben a kihívásban, zöldüljünk együtt! Tesztelj velünk luffa szivacsot és környezetbarát mosogatókeféket, és használd őket utána is!

A Tudatos Vásárlók Egyesületének tagjai és szupertagjai kétféle mosogatókefét és luffatökből készült szivacsot tesztelhetnek a Zöldbolt jóvoltából. Mindhárom termék zöldebb alternatívát jelent a „hagyományos bolti” társaihoz képest, ugyanis komposztálható, természetes anyagokból készültek.

A luffaszivacs és a mosogatókefék már első ránézésre is tetszetős megoldásnak tűnnek, viszont legtöbbünknek nincs még tapasztalatunk velük kapcsolatban. Mennyire praktikus őket használni? Nem karcolják meg az edényeket? Tényleg strapabírók? Nem maradnak piszkosak használat után?

Hogy mindezeket a kérdéseket megválaszoljuk, a TVE-nél tesztet szervezünk, amelyhez bármely TVE-tagunk vagy szupertagunk csatlakozhat. Ráadásul, a teszt végén ajándékba megkapjátok a tesztelt termékeket. A tesztelőket a jelentkezők közül választjuk ki.

Ki vehet részt a tesztelésben?

  • aki a TVE Szupertagja vagy Támogató tagja,
  • aki 3 héten keresztül rendszeresen tudja használni a keféket és a szivacsot, hogy kiderüljön, mennyire tartósak és hatékonyak,
  • aki határidőre visszajelzést ad nekünk a tapasztalatairól az általunk összeállított szempontok alapján.

Jelentkezési határidő: 2020. február 9. (vasárnap) 23:00h

Az eredmény beküldésének határideje: 2020. március 8. hétfő 8:00h 

Hogyan jelentkezz, ha már TVE támogató tag vagy?

Jelentkezz ITT tesztelőnek 2020. február 9-ig!

Hogyan jelentkezz, ha nem vagy tagunk, de részt szeretnél venni a tesztben?

1. Jelentkezz ITT tesztelőnek, és 2020. február 10-éig csatlakozz itt a TVE támogató tagjainak csapatához!

2. A február 10-ei héten értesítünk, hogy bekerültél-e a tesztelő csapatba. Ha igen, postázzuk neked a termékeket, és már használhatod is.

3. 2020. március 8. hétfő 8:00h-ig küldd vissza nekünk a kérdőívet az eredményekkel. A szivacsot, kefét, amit teszteltél tartsd meg és használd egészséggel!

4. Összesítjük az eredményeket, és a következő hetekben beszámolunk róla a tudatosvasarlo.hu oldalon.

Képek: freepik.com


A Green&Safe LIFE-styles projektet az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. Azonosító: ENV GIE HU000622 Green&Safe LIFE-styles

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az izgalmas előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára