fbpx

| Tudatos Vásárló

Próbáld ki velünk a zero waste mosogatást!

Itt az új év új lehetőségekkel. Ti is megfogadtátok, hogy idén tovább zöldítitek a háztartásotokat, estleg új hulladékcsökkentő szokást vezettek be? Csatlakozzatok hozzánk ebben a kihívásban, zöldüljünk együtt! Tesztelj velünk luffa szivacsot és környezetbarát mosogatókeféket, és használd őket utána is!

A Tudatos Vásárlók Egyesületének tagjai és szupertagjai kétféle mosogatókefét és luffatökből készült szivacsot tesztelhetnek a Zöldbolt jóvoltából. Mindhárom termék zöldebb alternatívát jelent a „hagyományos bolti” társaihoz képest, ugyanis komposztálható, természetes anyagokból készültek.

A luffaszivacs és a mosogatókefék már első ránézésre is tetszetős megoldásnak tűnnek, viszont legtöbbünknek nincs még tapasztalatunk velük kapcsolatban. Mennyire praktikus őket használni? Nem karcolják meg az edényeket? Tényleg strapabírók? Nem maradnak piszkosak használat után?

Hogy mindezeket a kérdéseket megválaszoljuk, a TVE-nél tesztet szervezünk, amelyhez bármely TVE-tagunk vagy szupertagunk csatlakozhat. Ráadásul, a teszt végén ajándékba megkapjátok a tesztelt termékeket. A tesztelőket a jelentkezők közül választjuk ki.

Ki vehet részt a tesztelésben?

 • aki a TVE Szupertagja vagy Támogató tagja,
 • aki 3 héten keresztül rendszeresen tudja használni a keféket és a szivacsot, hogy kiderüljön, mennyire tartósak és hatékonyak,
 • aki határidőre visszajelzést ad nekünk a tapasztalatairól az általunk összeállított szempontok alapján.

Jelentkezési határidő: 2020. február 9. (vasárnap) 23:00h

Az eredmény beküldésének határideje: 2020. március 8. hétfő 8:00h 

Hogyan jelentkezz, ha már TVE támogató tag vagy?

Jelentkezz ITT tesztelőnek 2020. február 9-ig!

Hogyan jelentkezz, ha nem vagy tagunk, de részt szeretnél venni a tesztben?

1. Jelentkezz ITT tesztelőnek, és 2020. február 10-éig csatlakozz itt a TVE támogató tagjainak csapatához!

2. A február 10-ei héten értesítünk, hogy bekerültél-e a tesztelő csapatba. Ha igen, postázzuk neked a termékeket, és már használhatod is.

3. 2020. március 8. hétfő 8:00h-ig küldd vissza nekünk a kérdőívet az eredményekkel. A szivacsot, kefét, amit teszteltél tartsd meg és használd egészséggel!

4. Összesítjük az eredményeket, és a következő hetekben beszámolunk róla a tudatosvasarlo.hu oldalon.

Képek: freepik.com

487
Segítettünk, hogy képben legyél a termékekben lévő vegyi anyagok hatásával kapcsolatban?
toxfree szavazás játékok

Köszönjük az idődet, válaszoddal sokat segítettél!


332
Segítettünk, hogy kevesebb káros vegyi anyag legyen az életedben?
toxfree szavazás 2

Köszönjük az idődet, válaszoddal sokat segítettél!


A Green&Safe LIFE-styles projektet az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. Azonosító: ENV GIE HU000622 Green&Safe LIFE-styles

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás