fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Termelői tejjel bővült a Jó termék adatbázis

| Tudatos Vásárló

Ezúttal kimérős termelői tejet árusító helyeket gyűjtöttünk össze. Ha közvetlenül a termelőtől vásárolunk nem csak a környezetet kíméljük az újratölthető palack használatával és a kisebb utaztatással, de a termelő is nagyobb bevételhez jut.

A Jó termék adatbázist azért hoztuk létre, hogy segítsük a tudatos vásárlók mindennapi döntését. Tudjuk, hogy nincs tökéletes termék, de ez nem jelenti azt, hogy ne kereshetnénk a jobbat.

Adatbázisunk boltokban kapható élelmiszerekkel indult. Most kimérős, termelői tejet árusító helyeket mutatunk be. A lista nem teljes, ha ismersz jó helyet,  írd meg nekünk!

Miért jó termék?

  • A kimérős tejet többnyire maguk az előállítók értékesítik, így vásárlásunkkal közvetlenül támogatjuk a termelőt. Ezzel elejét vehetjük annak, hogy a termelő nyomott áron értékesítse a termékét a nagy felvásárlóknak, szupermarketeknek.
  • Mivel ezekre a helyekre saját magunk is vihetünk újratölthető palackot, üveget, így csökkenthetjük a csomagolás okozta környezetterhelést.
  • A termelői tejet többnyire a gazdasághoz közel eső településeken értékesítik, ezáltal is elkerülhető a termék más esetben akár több száz kilométeres utaztatása.

 

Tovább a Jó termékek adatbázishoz >>>

 

Nézd meg a Tudatos Vásárlók Egyesülete és a Zöld Pók Alapítvány kisfilmjét a termelői tejről!  

 

 

Kép [cc] lumaxart

 

 

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára