fbpx

Kamra ökokör

ÖkoKör Kamrába jársz, és szeretnél kevesebb ételt kidobni? Kíváncsi vagy másoknak milyen vega vagy szezonális recept vált be? Kipróbálnád a komposztálást vagy  a balkonkertészkedést? Elvesztél a sok termékcímke között? Akkor ezt az oldalt neked ajánljuk. Jó ÖkoKörözést!

Támogass minket, hogy több hasznos tartalmat tudjunk mutatni neked a jövőben is!

 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*
  Facebook

  Instagram

  🍅🥦Közeledik az új év, ami azt jelenti, hogy hamarosan újra lehet csatlakozni a hazai közösségi gazdaságokhoz: egy évre elköteleződsz mellettük, cserébe minden héten friss, szezonális, legtöbbször bio élelmiszereket fogsz kapni megbízható forrásból.
📧Jól hangzik? Tudj meg többet hírlevélsorozatunkból a közösségi gazdaságok működéséről és arról, neked miért jó hozzájuk csatlakozni: regisztrációhoz kattints a linkre a bióban!
#helyi #termelői #termelőipiac #gazda #szezonális #klímabarátkonyha #klímabaráttányér #foodie #táplálkozás #tudatoséletmód #veggies #gasztro #zöldség #mutimiteszel_mentes #hulladekmentes #fenntartható #környezetvédelem #fenntarthatóság

  12 pont

  Legfrissebb videók

  A tudatos vásárló 12 pontja

  Környezettudatosságra fel! – Videón a Tudatos Vásárló 12 pontja

  A vásárlás a Te döntésed, a pénzed szavazat: Te döntöd el, mit és kit támogatsz. És mit nem. Lista, szatyor, mennyiség, javíttatás, újrahasznosítás és társai – 12 szempont, amit érdemes észben tartani vásárláskor. Tudatos vásárlás 12 lépésben.

  Még több videó

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok