fbpx

Green Friday Hungary!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*
  adatvédelmi nyilatkozatot

   

  Legfrissebb cikkeink

  Black friday háztartási gépek

  Black Friday – melyik háztartási gépet érdemes lecserélni?

  A Black Friday-napokhoz kötődő akciósorozat miatt a címben feltett kérdéseket mindenképp érdemes megválaszolni. Például azért, mert a magyar háztartásokban mindennapi munkát végző háztartási nagygépek – például hűtőgépek vagy épp mosógépek – közel fele 8 évnél idősebb. A korosabbak pedig sokszor lényegesen többet fogyasztanak, mint az újak. Sokan éppen ilyenkor szerzik be a nagyobb műszaki cikkeket, […]

  Green Friday Hungary!

  Akciók tengerében – hogyan érdemes választani a Black Friday-akciók között?

  Lassan kezdődik az év végi vásárlási szezon, ezen belül az egyik legforgalmasabb nap, a Black Friday, ám a koronavírus-járvány mindenhol átírhatja a korábbi években megszokott forgatókönyveket. Összeszedtük, mit érdemes megfontolni, mielőtt belevetjük magunkat az akciók tengerébe.

  Legnépszerűbb cikkeink

  További cikkek
  Facebook

  Instagram

  ❗Tarts ma velünk a FOGYASZTÁSI BÖJTBEN!❗
🛒Bár a Black Friday az évek során teljesen átalakult, és egy napról több hét hosszúra dagadt, mi 2004 óta ezen a napon tartjuk a Ne vásárolj semmit! napot. A szimbolikus kezdeményezés célja, hogy legalább egy napra megálljunk és megvizsgáljuk a fogyasztási szokásainkat: vajon mindenre szükségünk van, amit megveszünk?
🌏A Ne vásárolj semmit! nap nem arról szól, hogy ilyenkor nem lehet WC-papírt vagy ebédet venni, és az is egyértelmű, hogy egy napnyi önmegtartóztatás még nem csökkenti a túlfogyasztást. Ez a nap nem megtilt, hanem óva int: kerüljük a felesleges vásárlást, azaz a pocsékolást, mert felzabáljuk a véges erőforrásainkat.
⏰Magyarországra ez különösen igaz, ahol a túllövés napja idén május 30-ra esett, míg a világátlag július 22-re. Vagyis mi magyarok ekkora feléltük a ránk eső keretet.
💰Ne feledd! A pénzed szavazat, és az is egy döntés, ha nem költöd el semmire! Úgyhogy, nemvásárlásra fel!
🔗Olvasd el cikkünket a Black Friday és a mostani gazdasági helyzet kapcsolatáról, valamint a Ne vásárolj semmit! nap üzenetéről: LINK A BIÓBAN!
#fogyasztóvédelem #tudatosvásárló #blackfriday #nevásároljsemmitnap #nevásárolj #tudatosfogyasztás #fenntarthatóság #fogyasztáscsökkentés

  12 pont

  Adatbázisok

  Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

   Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
   Bónusz: tippek, tesztek, programok