fbpx

FOGYASZTÓ

A boltban nem tudunk melletted állni, itt igen.

Tudatos Vásárlók tesztek

Még több teszt

Legfrissebb cikkeink

legveszélyesebb termékek 2021

Ezek a legveszélyesebb termékek az Unióban és Magyarországon

Itt az európai veszélyes, nem élelmiszeripari termékekre vonatkozó nemzetközi Gyorsriasztási Rendszer (Safe Gate) 2021-es jelentése.

Használt sütőolaj leadás Lidl

A használt sütőolajat a Lidl boltjainál is leadhatjuk

A Lidl Magyarország teszt jelleggel elindította a használt sütőolaj visszagyűjtését. Egyelőre 6 üzlete előtt adhatjuk le a sütőolajat az országban. Az Aldi tavaly év végén lépett.

Visszahívták a Nagyi Titka kilós finomliszt egyes tételeit szennyeződés miatt

Visszahívták az egyik legnépszerűbb finomliszt, az 1 kilós Nagyi Titka búzafinomliszt bizonyos tételeit idegen anyag esetleges jelenléte miatt.

Még több cikk

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek
Facebook

Instagram

Könnyű megfeledkezni róla, de bizony a takarítást segítő gépeinkre is ráfér olykor a takarítás! De miként lehet tisztává varázsolni például a mosogatógépet? Cikkünk ebben segít, kattints! 👉 LINK A BIÓBAN!
#ICRT #tesztek #termékteszt #fogyasztóvédelem #tudatosvásárló #konyha #háztartás #mosogatógép #takarítás #tisztaság #otthon #tisztaotthon #mosogatás

12 pont

Videók

Tényleg fertőtlenít az ecet?

Tényleg fertőtlenít az ecet?

Családi napunkon (2022.február 13) Dénes Júlia kollégánk arról beszélt, hogy milyen alternatív, környezetkímélő takarítószerek léteznek, és lerántotta a leplet az ecet hatékonyságával kapcsolatban végzet laboratóriumi tesztünk eredményéről is. Ha kíváncsi vagy rá, hogy valóban fertőtlenít-e az ecet, és hogyan derítettük ki, nézd meg videónkat!

Még több videó

Adatbázisok

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára