fbpx

FOGYASZTÓ

A boltban nem tudunk melletted állni, itt igen.

Tudatos Vásárlók tesztek

Még több teszt

Legfrissebb cikkeink

fehér falfesték teszt

Teszt: kiderült, melyik beltéri fehér falfesték mennyire egészséges

Krétafestékek, diszperziós, és mész festékek friss ingyenes tesztje. Melyik fed a legjobban, valóban mosható, melyik a legkevésbé káros?

német ellátási láncról szóló törvény

A német ellátási láncról szóló új törvény a magyar munkavállalókat is érinti

Jövőre lép életbe az a törvény, amely védi a németországi vállalatoknak beszállító cégeknél dolgozók jogait, Magyarországon is.

babakocsik állnak sorban egy áruházban

Mitől jó egy babakocsi? Teszteredmények

Biztonság, tartósság, könnyen kezelhetőség, stb. Legfrissebb tesztünkből kiderült, hogy melyik babakocsi tudja teljesíteni az elvárásokat.

Még több cikk

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek
Facebook

Instagram

🌱Ugyan grafikákkal, a Tudatos Vásárlók 'sajátmárkás' termékein, de az életből vett példákkal szemléltetjük, mi is az a 𝐆𝐑𝐄𝐄𝐍𝐖𝐀𝐒𝐇𝐈𝐍𝐆, azaz zöldre festés. Ebben az esetben például az állt a csomagoláson, hogy 100% Recycling material. Mit jelent ez egyáltalán? Újrahasznosított? Vagy újrahasznosítható? És mit árul el ez az információ magáról a flakonban található termékről? Az újrahasznosított(ható) anyag még nem tesz környezetbaráttá egy tisztítószert vagy kozmetikumot sem. 
📣Téged meggyőz egy-egy ilyen állítás a termék csomagolásáról? Mit gondolsz erről a gyakorlatról? Írd meg kommentben!
#greenandsafe #LIFE #greenwashing #zöldrefestés #vegyszermentes #vegyszermentesháztartás #hulladékmentes #zöldjövő #hulladékcsökkentés #tudatoséletmód #környezetvédelem #hulladékmentesháztartás #zöldháztartás #zöldotthon #haztartas #gogreen⁠ #környezettudatosság #környezetbarát #ökocímke #fenntarthatóság #fenntarthatójövő

12 pont

Videók

Tényleg fertőtlenít az ecet?

Tényleg fertőtlenít az ecet?

Családi napunkon (2022. február 13.) Dénes Júlia kollégánk arról beszélt, hogy milyen alternatív, környezetkímélő takarítószerek léteznek, és lerántotta a leplet az ecet hatékonyságával kapcsolatban végzet laboratóriumi tesztünk eredményéről is. Ha kíváncsi vagy rá, hogy valóban fertőtlenít-e az ecet, és hogyan derítettük ki, nézd meg videónkat!  A Green&Safe LIFE-styles projektet az Európai Unió LIFE alapja támogatja, […]

Még több videó

Adatbázisok

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok